Дрвени куќи

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква ти се запалува и додека го свртиш бројот на пожарникарите куќата ти ја снемува :D инаку на лик добри се ..
абе гледај да не направиш пожар та инаку од што сака нека е ке оди јабана.

Прашав во Хот и Хот. Цената за приближно 80 квадрати куќа е околу 24 000 евра. Нормално да имате плац, поставено бетонска плоча, струја и вода.

Прашав во Хот и Хот. Цената за приближно 80 квадрати куќа е околу 24 000 евра. Нормално да имате плац, поставено бетонска плоча, струја и вода.

А дали ја прават на секоја локација која што сакаш или овие куќи од хот-хот ги прават на одредени локации?

А дали ја прават на секоја локација која што сакаш или овие куќи од хот-хот ги прават на одредени локации?
Секаде, претпоставувам. Нема причина зошто некаде не би правеле.
Можеби ако ДУП некаде не дозволува таква градба...

Па јас мислам дека не е скапо многу.

Изградбата на дрвени куќички станува се повеќе популарна низ целиот свет. Нивниот прекрасен изглед и мирис на дрво им дава на куќичките топло чувство, покрај оганот од каминот.
z12165161X.jpg

ако си „ЗА“ еден викенд во таква дрвена куќа;)

http://happyday.pl/happyday/0,113001,,87249.html

по се“ изгледа нема тема за викендици -куќи за одмор на форумов, па затоа овде ќе пишам

ја видов на нет оваа викендица- односно две се , но никако не можам да им ја сфатам целта и намената за која се изградени

dr-seuss-house_0.jpg

dr-seuss-house.jpg

dr-seuss-house_2.jpg

dr-seuss-house_5.jpg

--- надополнето: 2 јуни 2013 во 21:43 ---
dr-seuss-house_4.jpg

Колку што ми се свиѓаат, толку и не ми се свиѓаат овие куќички...
Ми се свиѓаат - зошто мирисот на дрво дава топлина, а и на изглед се прекрасни :)
Не ми се свиѓаат - зошто се лесно запаливи, а и за тие пари човек ќе си направи sидана :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom