Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе те замолам пиши го точно моделот на тв, ме интересира што каков е, фала.Вака Дечки, земав Плазма ТВ LG 52 инчен, со 3Д CInema и 4 пара наочари од, но плаво/црвени. Е сега. сакам да гледам дома филм во 3Д, но незнам како да спуштам филм во 3Д.
Има некој иксуство во ова?
Не се разбирам баш во ова. А кажи ми како да видам дали има блу рај плеер или не? Мора ли да се има тоа или немора?Овие наочари што одат гратис со секој нов LG Cinema модел се пасивни наочари што е нова технологија без треперење и не се плаво црвени... А мислам и дека овие модели читаат се живо, значи од усб и хард диск во нтфс формат, такада и да се нема блу реј плејер можеш преку хард диск усб да ги отвораш скоро сите аудио-видео формати заедно со разни формати на превод.
Не се разбирам баш во ова. А кажи ми како да видам дали има блу рај плеер или не? Мора ли да се има тоа или немора?
Ок, ме заинтересира бидејќи првпат рече плазма со 3д синема. Ова е веројатно некој лед тв.Моделот на Тв-то е мислам овој 42LM6205-2E, а моделот на наочарите е AG - F315.
Вака Дечки, земав Плазма ТВ LG 52 инчен, со 3Д CInema и 4 пара наочари од, но плаво/црвени. Е сега. сакам да гледам дома филм во 3Д, но незнам како да спуштам филм во 3Д.
Има некој иксуство во ова?
Види овде што пишуваат за телевизорот.Моделот на Тв-то е мислам овој 42LM6205-2E, а моделот на наочарите е AG - F315.
Ме интересира колку го зема ТВ ако не е тајна.