Искуство со Payoneer картичка?

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Дали некој има користено Payoneer картичка за повлекување пари од банкомат (Сакам да повлечам средства од ОДЕСК сметка)? Споделете искуства како иде процесот, дали банката која го поседува банкоматот зема провизија, колку средства може да се извадат при едно повлекување......кои проблеми се јавуваат и сл.....

Ако темата треба да се најде на друго место ве молам преместете ја.

Имам вадено од банкомати на Комерцијална и Тутунска без проблем. И да земаат некоја провизија нешто ситно е не приметив некоја разлика. Најголема сума 20 или 30 илјади денари по трансакција. Е сега Payoneer си наплаќа за секоја трансакција, види кај нив на страната точно колку е. Мислам дека беше 3-4 долари

Мислам дека првиот пат кога ќе ги подигаш парите ти зема 25 долари, за демек да си ја активирал картичката.

Првиот пат кога ќе треа да ја активираш картичката, ќе ти земи 25 долари, потоа првите 2-3 месеци ќе ти зема едно 3-4 долари провизија, а послем тие поминати месеци натаму ќе ти зема по 1 долар :)

Благодарам,

Ме интересираше да нема некои неочекувани работи од нашите банки овде, сепак мило ми е што слушам пријатни искуства.

Имам payoneer картичка, дали можи некако да напрам верифициран PayPal, ако знај некој нека кажи како.
Фала!

Кога вадиш пари од банкомат со Payoneer картичка, ти земаат провизија за услугата или како процент од сумата што ја вадиш?
Ми имаат кажано дека се зема за услуга, демек не е битно дали вадиш 50 или 500 долари.

Може некој да потврди?

Кога вадиш пари од банкомат со Payoneer картичка, ти земаат провизија за услугата или како процент од сумата што ја вадиш?
Ми имаат кажано дека се зема за услуга, демек не е битно дали вадиш 50 или 500 долари.

Може некој да потврди?
Па така и пишува на страната нивна кога прв пат пред 2 години ја извадив сега немам видено. Значи пишуваше во стил: Првиот месец ако вадис пари од картичката провозија на секое вадење дали е 50 или 500, ти земаат по 3 долари послем секој месец ти земаат по 1 долар провизија..така нешто

Па така и пишува на страната нивна кога прв пат пред 2 години ја извадив сега немам видено. Значи пишуваше во стил: Првиот месец ако вадис пари од картичката провозија на секое вадење дали е 50 или 500, ти земаат по 3 долари послем секој месец ти земаат по 1 долар провизија..така нешто

Ова е за maintenance, јас прашувам за вадење пари од нашите банкомати.

Земаат провизија околу пет посто ако не се лажам.

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

КАТАСТРОФА СЕ! БЕГАЈТЕ ШТО ПОДАЛЕКУ! МИ ЗАГЛАВИЈА ПАРИ НА PAYONEER КАРТИЧКА! КРАДЦИ!

КАТАСТРОФА СЕ! БЕГАЈТЕ ШТО ПОДАЛЕКУ! МИ ЗАГЛАВИЈА ПАРИ НА PAYONEER КАРТИЧКА! КРАДЦИ!
Да не беше нешто крадено, па ти го украдоа? :) Шала на страна, имам само пофални зборови за Пејонир, не верувам дека ти ги заглавиле без причина. Толку голема компанија и да краде, сигурно нема од тебе.

кизнај шо дубари имаш праено шо те блокирале.
Да не беше нешто крадено, па ти го украдоа? :) Шала на страна, имам само пофални зборови за Пејонир, не верувам дека ти ги заглавиле без причина. Толку голема компанија и да краде, сигурно нема од тебе.
Ништо немав направено си заработував онлајн се беше чисто. Ми прашаа од кај сум ги заработувал парите o_O. Им кажав, немав што да кријам иако немаат право да прашуваат такво нешто. После ова ми ја замрзнаа сметката и сега неможам да си ги земам. КРАДЦИ :mad:
Вие немора да ми верувате, јас ве предупредив, е сеа ваше си е што ќе правите.

Ништо немав направено си заработував онлајн се беше чисто. Ми прашаа од кај сум ги заработувал парите o_O. Им кажав, немав што да кријам иако немаат право да прашуваат такво нешто. После ова ми ја замрзнаа сметката и сега неможам да си ги земам. КРАДЦИ :mad:
Вие немора да ми верувате, јас ве предупредив, е сеа ваше си е што ќе правите.
Нема шо да те прашуваат од кај ти се, системот го следи тоа и знаат од кај ти се. Ако се пример од одеск, кога префрлаш од одеск на пајонир си пишува дека се од таму. Ако ти се од страниве за кликање, пробукс-мобукс...пак си пишува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom