Предлог име за апартмани

• Креатор на темата Креатор на темата macedon89
  • Време на започнување Време на започнување

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Локација
Што подалеку од Македонија.
Имам 3 апартмани во Охрид и ми треба некое добро име за привлекување на странски туристи. Некој предлог...
Плус имам куќа на планина. Некоја идеја за комбинирање на овие 2 вида на туризам би била добредојдена.

Абе нешто позвучно:D:D
Ко ке слушниш Апартмани „Апартмани и куќа“ никогаш немат да стапниш таму.
Изгледа вие сте Скопјанишча па нејќите да ни идет странци...:D:D:D

- Странцки апaртмани
- Sunshine
- OK

п.с Заеби звучност, глеј услуга.
Ак не им чинит, немат пак да дојдет ;)

Имам 3 апартмани во Охрид и ми треба некое добро име за привлекување на странски туристи. Некој предлог...
Плус имам куќа на планина. Некоја идеја за комбинирање на овие 2 вида на туризам би била добредојдена.
Ти си среќен чоек во врска со болдов.
Име- румс, или зимер + холидеј и во заграда (хепи самр)....како и секој охриѓанец, не се прај ти Чак Норис, ќе пишиме имиња да ги привлечиме туристиве со име, а не со услугата шо ја нудиме.

Исчепкај некој архаичен охридски збор.
Направи приказна околу него, од каде е , што е, какосе нашол во употреба, некоја легенда
поврзана со него и слично.

Туристите секогаш сакаат приказни, (кога во Будимпешта, на пример, ти праат некој филм за никаков музеј за марципан и тоа се продава, тогаш ние би требало глаа од туристи да не крениме), интересни, поврзани со местото каде доаѓаат.
Ако куќата е на планина и во близина на Охрид, може да го носи истото име, а ти можеш да направиш некаков вид на промоција, (како во хостелите по светов), шо знам - планински тури, 2 во 1 (во ссмисла и езерски и планински туризам со добро осмислена програма)... ќе треба да се ангажираш повеќе, ама со добра промоција и малку повеќе работа околу дополнителни активности, би можел да напраиш супер бизнис...

Знам, знам, не беше тоа прашањето, ама јас само напишав како јас размислувам на темава.
Ако ти е само за името на апартманите, треба да ни кажеш и каде е локацијата.

Sleep & Fuck би рекол покојниот George Carlin за вакво нешто со две неонски светлечки реклами од по страна.
Ако не ти е шубе да ти се врткаат геј и лезбијан по куќа тогаш можеш да го рекламираш како педерско место со име Дупла Деветка, на англиски би било вака нешто LTBG friendly apartments "Double 9". Би требало да имаш успех со рентање вака.

Можам да ти нацртам реклама во пеинт оти не се разбирам во фото шоп ама ме мрзи сега.

Фатени се сите :ROFLMAO::pos:

Пробај нешто ново, ко на пример:

John Wayne on Acid,

Dracula was gay,

Pets eat their master...

и слично, да не биде стандардизирано, по формула. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom