GetGlue.com

• Креатор на темата Креатор на темата Стоименов
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Локација
Скопје
Нешто навидум на социлајна мрежа шо у последно време бааги ја користам. Правиш check in за работи шо планираш да ги вршиш у моменот. Има чек ин на филмови, музика, тв шоу-а и теми од секојдневниот живот. Најдобар начин да ги нервирате фб пријателите е да направите фб конект со оваа страна и постојано да се чекирате. Тоа ти е слично како порано на фб кога се ставаа статуси од типот на: „ќе одам да јадам“, „на кого му требам нека пише инбокс“ .. „ќе гледам шехеразаад“ .. На почеток ќе помислите дека е глупаво ова, но сепак мене ми изгледа како да крие организаторски вештини. Едноставно, си планирате шо да правите за следните неколку часа и тоа го ставате достапно на јавноста.
п.с. не е препорачлива за таинствени луѓе

Хахахха, шо не гази по светов :D
Ова ти е најглупата работа што ја имам сретнато досега...:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ме изнасмеа, +1 за ова ;)

Хахахха, шо не гази по светов :D
Ова ти е најглупата работа што ја имам сретнато досега...:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ме изнасмеа, +1 за ова ;)
Де бре Ванчо. И мене на моменти ми изгледа смешно ама сепак донекаде е интересно.

Де бре Ванчо. И мене на моменти ми изгледа смешно ама сепак донекаде е интересно.
Интересно? I don't think so :)
Подобро и побрзо во notepad документ би напишал што да правам, него ли на getglue :P

Интересно? I don't think so :)
Подобро и побрзо во notepad документ би напишал што да правам, него ли на getglue :P
изгледа ме немаш сфатено. таму не пишуваш што правиш. туку правиш чек инс за тоа шо планираш да го правиш. ај те молам пробај го па после сподели од искуство. вака не иде

Чекирање ама за тоа гледаш/слушаш/играш и уште нешто, и има дисусија околу тие работи.

А ако не се чекираш, има СОС телефон за пријателите да пријават исчезнато лице?

Не, ама самата апликација те пријавува за исчезнат ако не се чекираш барем еднаш на 3 дена.

собрав 20 стикери уште пред два месеци,кај да е ќе стигнат :facepalm:

Не ги праќале стикерите :D само на тие што живеат во USA им ги праќале.... интересна социјална мрежа според мене,не е многу популарна, јас највеќе се заразив со стикерите кога се надевав дека ќе ми ги пратат :D ... излажав и други да се зачленат заради тоа... сега ја користам за да прочитам мислење од други за некоја серија, да најдам нови серии итн (слично на под-форумот Серии само ова што е од worldwide range)... поретко ја користам за филмови, музика, книги, игри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom