Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а ко е твоето мислење за него?Има некој што го користи овој софтвер за моделирање на челични конструкции....Јас го користам подолго време...Само сакам да слушнам други мислења за него.......
неверојатен софтвер, многу понапреден од неговите ривали advanced steel, prosteel, autodesk Имаше ист таков софтвер....Има многу напредни опции кои ги учев подолго време, во споредба со горе споменатите кои ги немаат.. место ANSYS јас користам solidworks за машински конструкции и sap2000 за градежни.....а ко е твоето мислење за него?
Иначе, го користиме, ама ништо не бива без ANSYS
Намената на SilidWorks не е таа. Не се споредува со ANSYS.место ANSYS јас користам solidworks за машински конструкции и sap2000 за градежни.....
Тие не се инсталираа додатно во сетапот? Нешто такво знам дека фигурираше во 2012 верзијата само дека не ми е по струка имам дигано инсталација по процедура
Можно е да има и таква опција, само јас се откажав од учење на тој софтвер, затоа што tekla-та е многу понапреден софтвер, и има поголеми опции...Тие не се инсталираа додатно во сетапот? Нешто такво знам дека фигурираше во 2012 верзијата само дека не ми е по струка имам дигано инсталација по процедура