Наташа Андонова

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.185
Поени од реакции
8.215
540222_374911032566759_834744493_n.jpg

ете уште еден пример за Македонка
честитки и браво(y)

Наташа игра во германскиот бундеслигаш 1. FFC Turbine Potsdam, и оваа година се шампиони во Германија. Нема многу настапи за овој тим, сум ја загледал еднашка во женската ЛШ, едно 13 минути настапи, а во Бундес лигата искрено незнам колку настапи има и колкава минутажа.
Девојчето ќе има одлична кариера.(y) Додека беше во Неготино, играше со машки, и беше на исто ниво со нив, а можеби и подобра од некои. :) За футсал да не прајме муабет.:D

Фудсал,ова ми личи како стадион за голем фудбал,или се лажам уствари очив ме лажат ?

Фудсал,ова ми личи како стадион за голем фудбал,или се лажам уствари очив ме лажат ?
Па кој рекол дека не е голем фудбал?
Само се надоврзав за тоа дека ја бива и за футсал.

А вест,линк,некое инфо+?
ms01_1112.jpg
Das Team des 1. FFC Turbine Potsdam in der Saison 2011/12
Hintere Reihe, v.l.: Monique Kerschowski, Natasa Andonova, Antonia Göransson, Patricia Hanebeck, Chantal de Ridder, Jennifer Cramer, Tabea Kemme, Jennifer Zietz, Yuki Nagasato
Mittlere Reihe, v.l.: Bernd Schröder (Trainer), Dr. med. Michael Lehnert (Mannschaftsarzt), Silvio Krause (Physiotherapeut), Daniela Löwenberg, Bianca Schmidt, Inka Wesely, Viola Odebrecht, Stefanie Draws, Aferdita Podvorica (Teammanagerin), Norbert Wall (Physiotherapeut), Dirk Heinrichs (Co-Trainer), Thomas Schultz (Physiotherapeut)
Untere Reihe, v.l.: Babett Peter, Lidija Kulis, Kristin Demann, Sandra Starke, Anna Felicitas Sarholz, Friederike Mehring, Ann-Katrin Berger, Genoveva Anonma, Isabel Kerschowski, Anja Mittag, Sandra Wiegand

http://www.derwesten.de/sport/fussb...-vierten-meistertitel-in-folge-id6705034.html

Па кој рекол дека не е голем фудбал?
Само се надоврзав за тоа дека ја бива и за футсал.
Ау пишуело за фудсал да не прајме муабет..ја прочитав иначе за фудсал прајме муабет...извини братче којзнае шо ми е...Иначе честитки до наташа и повеќе успеси понатаму..

Секоја чест за девојкава. Знаев дека фудбалерите ни се дрва, али не знаев дека имаме волку добри професионални фудбалерки. Уште еднаш браво Наташа !

П.с Мало избацивање: Само на мене ли девојкава ваква каква што е на сликата ми личи на гладијатор(ка)?

Некако да и го сменат полот, за да заигра за машка репрезентација:cautious:

Честитки за девојката!

Честитки,огромен успех за Македонија.Момиче игра во германски тим од женски фудбал,има 2 настапи по 13 минути и нејзиниот тим ја освоил титулата во Германија.Каков огромен успех.

Кој кур гледа женски фудбал?!

Честитки,огромен успех за Македонија.Момиче игра во германски тим од женски фудбал,има 2 настапи по 13 минути и нејзиниот тим ја освоил титулата во Германија.Каков огромен успех.

Кој кур гледа женски фудбал?!

Значи ние со Послабо Гледаниве спортој џабе живејме а?! и успесите воопшто не се битни пошто никој не гледа... :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom