Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дојави сигурни постојат, но од многу хохштаплери незнаеш кому да веруваш! Инаку имам еден познаник во Франција, со глава ја гарантираше Марсеј - Монпеље 1-3 точен резултат и тоа ден пред натпреварот. Јас будала не ја уплатив а неколкумина добро ги ошишаа кладилниците. Ама тоа ти е, еднаш ко ќе се изгориш на врело млеко, после дуваш и на јогурт.![]()
Има теми за општи прашања ама ај уште на почеток да не го критикуваме, иначе http://forum.kajgana.com/threads/Како-до-сопствен-СМС-сервис.60948/page-2Абе у реду, ама не е ни во ред да се отвораат по сто теми... Подобро би било да отвори една тема, па сите прашања да ги постави таму, ако му е толку итно.
Слободен си
to treba da napravis spogodba so primer (one,t-mobile,ili vip) i ti davat brojce primer (141344) i ako vredi porakata so ddv 100 den delite 50-50 so gore navedenite operatori drugar imase napraveno takaКако можам да направам свој СМС сервис? (сакам да направам типови и дојави, default)![]()