CoinKeeper – најдобрата апликација за следење на вашите трошоци и финансии

• Креатор на темата Креатор на темата ФиљанЧоек
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Локација
Љутице Богдана 1а
coinkeeper-najdobrata-aplikacija-sledenje-vashite-troshoci-finansii-logo1.png
Водењето сметка за вашите лични финансии никогаш не бил едноставен процес. Како следите се што влегува и излегува од вашата банковна сметка, дали пронаоѓате навидум мали трошоци за ситници кои собрани сите на крај имаат изненадувачка вкупна сума или пак планирате штедење за следното големо купување. Дали некогаш сте пресметале колку имате потрошено на пијалоци по кафулињата?
Доколку користите iPhone, тогаш сигурно сте слушнале за CoinKeeper. Најбараната апликација кога станува збор следење на трошоци и финансии, сега е достапна и за Android мобилните уреди со потполно истите функционалности како и на iOS.
CoinKeeper за Android е бесплатна во првите 15 дена и преку неа на корисниците им се ослеснува процесот на следење каде се трошат нивните пари со секојдневно внесување на сите трошоци и приливи. Има подршка за користење на повеќе сметки, синхронизација помеѓу повеќе уреди, потсетници за сметки и многу друго.
Најголемиот проблем кај ваквите апликации е времето потребно да се додадат детали за нови трошоци. Доколку вакви информации не се внесуваат тогаш апликацијата би била некорисна. Затоа развивачите на оваа апликација го земале во предвид овој проблем и времето на додавање на нови транскации во апликацијата е сведено на минимум, односно само пар секунди. CoinKeeper исто така доаѓа со заштита со шифра, повеќе валути и cloud сервис за синхронизација и бекап.
coinkeeper-najdobrata-aplikacija-sledenje-vashite-troshoci-finansii-02.jpg
coinkeeper-najdobrata-aplikacija-sledenje-vashite-troshoci-finansii-03.jpg

Подобра слика за функционалноста на CoinKeeper ќе добиете од видеото, додека линковите за преземање се наоѓаат под него.

ИЗВОР

Ја има ли на македонски јазик,и дали може да се направи со денари да биде ? Глупо прашање,ама ме копка,иначе предобра е,а и користам андроид :D

Јас со години го користам Pocket money, презадоволен сум. Повеќе сметки, повеќе валути, не изгледа толку џиџано како ова, аме е многу едноставен и функционален.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom