СМС пораки за добра ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата MoNa`
  • Време на започнување Време на започнување

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Pa povelete tuka pisete nekoi poraki za dobra nok sto im prakate na vasite najmili:):) Mene mi treba nekoja poraka za dobra nok ako znaete pisete:(

Обично кога праќам порака за добра ноќ е од обичните. Добра ноќ, убаво да спиеш, спиј ми убаво итн.

On this cold cold nite, in My small small rOOm, i Look At The Brite Brite StArS iN tHe DaRk DaRk sKy & DrEaM of uR sWeet sWeet SmiLe on ur CuTe CuTe FaCe! GdNiTe!

Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое

JuveFan напиша:
Кога очните капачина ќе почнат да ти тежат затвори ги и помисли на мене, сети се дека јас цело време мислам на тебе. Мислите мои те прегрнуваат и ти шепотат над уФце Добра Ноќ Ангелче Мое

Interesna :) Ke mi pomozite barem vo porakite za dobra nok barem taka mislam:):)

A day is going to end again. It is nice to have a friend like U making my everyday seems so great. Thank U my good friend lastly gооd nite аnd sweet dreams...

Оваа ноќ ја пратив месечината да те чува тебе. Но таа ми одговори : Не можам :(. Се запрашав зошто? Одговорот го слушнав низ ветерот : Ангелчето твое го чува твоето срце. Убаво да спиеш муценценце мое

Nocas cu se u mrak pretvoriti, molim te nemoj prozor zatvoriti, jer ti hladno nece biti, posto cu te u krevet zagrliti i sa tobom do zore biti!:)

:wub: Eden baknez na liceto tvoe- ubavo spij soncence moe, uste eden vo ustata tvoja- ubavo sonuvaj ljubov moja. Za kraj baknez vo vratot tvoj- dobra nok angelu moj.
:wub: Site macinja zaspaa veke odamna vo svojata korpa, no samo najslatkoto i najubavoto mace ostana budno za da ja cita ovaa poraka za dobra nok
:wub: Neka zvezdite go pokrijat tvoeto nebo, neka mesecinata zaspie vo tvojata nasmevka, neka ljubovta se naseli vo tvoeto srce, a jas vo tvoite sonista.
:wub: Neka ovaa nok e edna od najubavite vo tvojot zivot, neka neboto bdee nad tebe i zvezdite neka te cuvaat mesto mene.

Вечерва пред Сонцето да го бакне Крстот на Водно за Добра Ноќ
пред ноќта да го распосла својот црн фустан со многу светли дупчиња
и пред да ја распушти својата црна коса преку мојата соба...
Вечерва кога виното ќе го рабуди поетот во мене
и кога ќе ги разбуди чувствата кои ги негувам кон тебе Љубов моја
ќе ти го пратам тивкото летно ветре да те погали по лицето место мене
да те потсети, откако твоите усни нежно ќе ја прошепотат Вечерната Молитва
да ја извадиш мојата слика која ја чуваш во џебот од твојата кошула, блиску до срцето
за да ме мислиш пред да заспиеш
за да ме сонуваш кога ќе заспиеш

DACY напиша:
Nocas cu se u mrak pretvoriti, molim te nemoj prozor zatvoriti, jer ti hladno nece biti, posto cu te u krevet zagrliti i sa tobom do zore biti!:)

Izvini nie pomladite Srbsk-Hrvatski ne razbirame i se goredeeme na nasiot Makedonski pa zatoa translate

Склопи ги очите, во темнината најди ја светлината на месечината за да ти ги осветли соништата и во нив да ги пронајдеш оние за кои утре вреди да се разбудиш. :):):):)

MoNa` напиша:
Pa povelete tuka pisete nekoi poraki za dobra nok sto im prakate na vasite najmili:):) Mene mi treba nekoja poraka za dobra nok ako znaete pisete:(

Mona` злато, а да си смислеше сама текст,а?! Па да му напишеш нешто што само вие двајца ќе си го знаете, твое оригинално кое сигурно повеќе ќе го допре отколку некоја банална порака што се врти по милијарда пати...:star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom