Sony Xperia S

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
dsc0071jsr.jpg

dsc0068ky.jpg

Метално извадиле :(
Па подобро метално, појако е. Не е од 1000 денари па да биде пластика :icon_mrgr:
јас ова за 7 дена ќе го имам в раце, само размислувам дали да му земам футрола со преклопување (ама ми е ризик да не го „поти“ па да го оштети) или да му земам само задниот дел да биде прекриен, штознам...

Па подобро метално, појако е. Не е од 1000 денари па да биде пластика :icon_mrgr:
јас ова за 7 дена ќе го имам в раце, само размислувам дали да му земам футрола со преклопување (ама ми е ризик да не го „поти“ па да го оштети) или да му земам само задниот дел да биде прекриен, штознам...
Па затоа јас ќе си земам само задниот дел :)

П.С: Немој ни на крај памет да го земиш од Ледиком.

З'ш? Глеам таму поевтин е. Нема врска, ако можеш да кажеш зошто ни на крај памет не од таму? :D
Поздрав.

З'ш? Глеам таму поевтин е. Нема врска, ако можеш да кажеш зошто ни на крај памет не од таму? :D
Поздрав.
Јас од таму имам купено телефон и при купувањето гз ми излижаа да неам гајле за гаранцијата. Коа ми се расипа 2 месеци ги чекав и пак ми го вратија истиот со лага дека го средиле. После пак им го однесов и ми рекоа да не замарам и да не ја сваќам толку буквално гаранцијата (со висок тон) и си го зимав телефонот и енегоо стои дома непипнат. Какви ш. гадотии, принц не им е равен.

Лоша вест... денес дознав дека некој со Xperia S имал мака, а тоа била слабата батерија :Ѕ типот се пожали дека МНОГУ слаба батерија имале телефоните. Вистина е?

Лоша вест... денес дознав дека некој со Xperia S имал мака, а тоа била слабата батерија :Ѕ типот се пожали дека МНОГУ слаба батерија имале телефоните. Вистина е?

Батеријата е солидна, 1750mAh, се зависи како го користиш телефонот, ако користиш wi-fi, навигација, 3G нормално побрзо ќе ти се празни батеријата.
Еве тестови за издржливост на батеријата:
gsmarena_002.gif

gsmarena_003.gif

gsmarena_001.gif

Според мене доста солидна батерија има, 7ипол часа разговор, 5ипол часа веб, 6 ипол часа видео плејбек.

Pred da bide pushten noviot firmver .75 stvarno bese haos, maksimum 7 chasa drzese duri standby ama toa se sredi, sea drzi da go mrckas nonstop i takvi gluposti duri do 10 chasa ama nonstop da si na telefonot zakacen. Jas si go punam so edna aplikacija za batery booster, namesto 2 puni za 8 casa baterijata, i mi drzi celi dva dena so zborenje so internet drn drn,,,

Pred da bide pushten noviot firmver .75 stvarno bese haos, maksimum 7 chasa drzese duri standby ama toa se sredi, sea drzi da go mrckas nonstop i takvi gluposti duri do 10 chasa ama nonstop da si na telefonot zakacen. Jas si go punam so edna aplikacija za batery booster, namesto 2 puni za 8 casa baterijata, i mi drzi celi dva dena so zborenje so internet drn drn,,,
Значи можам да си појдам петок во тимобајл и да си го купам? мислам, тоа фирмвер 75 е некоја апликација или што..? ...мммм, прв смартфон ќе ми биде, сум немал ни тач порано, а камоли вакво чудо :D али благодарение на вас друштво, што и да ми треба ќе ме научите :icon_mrgr:

Значи можам да си појдам петок во тимобајл и да си го купам? мислам, тоа фирмвер 75 е некоја апликација или што..? ...мммм, прв смартфон ќе ми биде, сум немал ни тач порано, а камоли вакво чудо :D али благодарение на вас друштво, што и да ми треба ќе ме научите :icon_mrgr:
Ќе те научиме нема проблем само ќе те кошта по некој пивце на наредна собирачка :icon_lol:

фирмваре, инсталираш пц компанион, само го приклучуваш телефонот некс некст и бааај

Ќе те научиме нема проблем само ќе те кошта по некој пивце на наредна собирачка :icon_lol:

фирмваре, инсталираш пц компанион, само го приклучуваш телефонот некс некст и бааај
Еее за пијачиња проблем било? Туку, петок златен, ова време ќе го имам в раце чудото :cool:

Среќно икспериаши, се средија малите проблеми со сензитивноста на копчињата и батеријата :) фотоси...

sony_3.png

sony_4.png

sony_2.png

sony_1.png

И нешто од хоум скринот :)
sony (1).png

Среќно икспериаши, се средија малите проблеми со сензитивноста на копчињата и батеријата :) фотоси...

sony_3.png

sony_4.png

sony_2.png

sony_1.png

И нешто од хоум скринот :)
Прегледај го приврзокот 44359
Како се прави ова (туп сум :confused:...), и дали може со блутут адаптерче? Ме фаќа некое „суеверие“ дека со УСБ кабле може да се поремети батеријата... објасни ми детално и едноставно, што како да направам, со што итн... сакам петок (или вторник најкасно, упм со банкиве...) кога ќе го земам да средам се што треба да ми работи беспрекорно :) значи чекор по чекор, како со прваче :D

Како се прави ова (туп сум :confused:...), и дали може со блутут адаптерче? Ме фаќа некое „суеверие“ дека со УСБ кабле може да се поремети батеријата... објасни ми детално и едноставно, што како да направам, со што итн... сакам петок (или вторник најкасно, упм со банкиве...) кога ќе го земам да средам се што треба да ми работи беспрекорно :)
Земи го па обрати се брат :) Не се секирај тука сме не бегаме...

Ништо, нема плата - нема Xperia S денеска :place: :mad: :mad: глупи банки. Сеа дури вторник....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom