Совети за фарбање велосипед

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Немој да брзаш, ќе ја извадиш бојата ептен убао, примарна, па шмиргла онаква водена па со спреј и од далеку да не ти се растече. Не е нешто претешко, само стрплив треба да си. :)
Еве мојот како го офарбав јас. :)
Прегледај го приврзокот 43007
Вака од далеку супер изгледа, единствено му фали проѕирен лак, онака убаво да ја заштити бојата и да добие во длабочина. :)

Вака од далеку супер изгледа, единствено му фали проѕирен лак, онака убаво да ја заштити бојата и да добие во длабочина. :)
Да, знам, не сметав на тоа, ама мислам дека добра идеа би било да го поминам и со лак. :)

Каде падна, по козјите патеки нели? или по асфалт :D
Na kozji :cautious: ne za drugo vidov edna zenska koja trchashe :D i tolku mi trebashe mene :cautious:
--- надополнето: 7 мај 2012 во 14:14 ---
Немој да брзаш, ќе ја извадиш бојата ептен убао, примарна, па шмиргла онаква водена па со спреј и од далеку да не ти се растече. Не е нешто претешко, само стрплив треба да си. :)
Еве мојот како го офарбав јас. :)
Прегледај го приврзокот 43007
Jako si go ofrbal :D sekoja cest (y)

А може кај што фарбаат коли да се однесе да се офарба ??

А може кај што фарбаат коли да се однесе да се офарба ??
Ќе те фати поскапо и не вреди ако се работи за обичен велосипед. Инаку секако дека може.

Фала, а знае ли некој кај нас каде може да се најдат црни бандажи? Каде и која цена?
Нешто како овие на сликава.
WHEL1321.jpg

Поздрав

Фала, а знае ли некој кај нас каде може да се најдат црни бандажи? Каде и која цена?
WHEL1321.jpg

Поздрав
во вучко имаш мислам дека се некој 1800 денари или нешто слично..

WHEL1321.jpg

Поздрав

Имаш и кај нова железничка кај ресторанот има една продавница и плус имаат и сервис околу 1200 ден се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom