Колку сте лоши како љубовници?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
ОВЕН-НЕСТРПЛИВ
Својата страст ја сметаат за интегрален дел на својата физичка форма, обично блескава, што им е бескрајно важно. Покрај толку телесна сила, кому му е грижа за техниката. Нивната девиза е: САКАМ СЕ, СЕГА И ОВДЕ. Тешко вам, ако сакате драстично да го скротите. Во тој случај ризикувате да му пропадне (но и вам) вечерта. Па ви останува да се помирите со фактот дека е нестрплив.

Дефинитивно точно. Е кога ке намислам нешто... едноставно мора да е по мое :)

Ја сум рак4 и ми е погодено се, и точно е дека сме најнежните сусштества,иако тоа поекад ме нервира и самата себе.

РАК – НАЈНЕЖЕН
Нежен и чувствителен, нема да го направи првиот чекор. Бавен и недоверлив каков што е, бара максимална поддршка од вас. Но најбрзо ке го читате како отворена книга, а штом завладее првата збунетост помеѓу вас ќе почне префинета игра, полна со возбудување. Под неговата нежност и слаткост се крие еротика и фантазија од 1001 ноќ.

А рип4 е бебето мое и се шо пишуе тука е то4но а посебно тоа дека коа ке им паднесх во раце ти нема спас, такви се рибите!

РИБИ – НАЈПОПУСТЛИВИ
Рибите поседуваат разочарувачка нежност. Со неа може да има бесконежни расправии, но кога ке се одлучи да се предаде, тоа е безусловно предавање. Бидете мудри и уверете го дека ве излудил неговиот шарм и неговиот мистериозен поглед. Кога рибата освојува, како мамец на јадицата ќе ги постави најласкавите комплименти, а кога еднаш ќе паднете во нејзината мрежа, ви нема спас.[/quote]

БЛИЗНАЦИ – НАЈРАЗИГРАН
Еротиката е главна преокупација на близнаците. Бидејки фантазијата има влијание, двојно е талентиран и ке ја користи од почетокот до крајот. Кога еднаш ќе влезе во рингот, неговата љубовна битка се движи со неверојатна брзина од нежност до агресивност, од нестрпливост до агресивност. Не трпи монотонија и цело време си игра.
ЛАВ – НАЈСТРАСЕН
Тој е најстрасниот љубовник во зодијакот, кој ке ви подари страсни ноќи. Ослободен е од комплекси, а неговата сензуалност и еротизам се ненаситни, па ќе ви СКОКНЕ тогаш кога најмалку ке се надевате. За него физичката љубов е некој вид на секојдневен ритуал од кој нема да се откаже по никоја цена, бидејќи всушност тоа е ритуалот на превласта и моќта. Вашиот еротски живот со него ке биде секогаш интересен и жив.

СТРЕЛЕЦ – НАЈПРИФАТЛИВ
Ќе сака веднаш, од стоење. Не доаѓа предвид да му се спротиставите, ке ви докаже дека без него не можете. Ни малку не е инхибиран, ужива и дава уживање, без многу зборување. Мора да знаете дека стрелецот не знае да чека: доколку за 5мин по запознавањето не му паднете во кревет, ке го загуби интересот за вас. Партнерот на Стрелецот може да се смета за среќник се додека не биде заменет за нов.

Сите 3 се точни :)

Јас не би можел да кажам сам за себе колку сум добар или лош!!! Водолија сум во хороскоп,ако некој знае нешто повеќе нека пише!!! добро или лошо (ноу хард филингс)

БЛИЗНАЦИ – НАЈРАЗИГРАН
Еротиката е главна преокупација на близнаците. Бидејки фантазијата има влијание, двојно е талентиран и ке ја користи од почетокот до крајот. Кога еднаш ќе влезе во рингот, неговата љубовна битка се движи со неверојатна брзина од нежност до агресивност, од нестрпливост до агресивност. Не трпи монотонија и цело време си игра.

Болдираното е точно. А зошто насловот гласи „лоши како љубовници” ?

Sekoja cest tocno e

СТРЕЛЕЦ – НАЈПРИФАТЛИВ
Ќе сака веднаш, од стоење. Не доаѓа предвид да му се спротиставите, ке ви докаже дека без него не можете. Ни малку не е инхибиран, ужива и дава уживање, без многу зборување. Мора да знаете дека стрелецот не знае да чека: доколку за 5мин по запознавањето не му паднете во кревет, ке го загуби интересот за вас. Партнерот на Стрелецот може да се смета за среќник се додека не биде заменет за нов.

хехе Точно се додека не биде заменет за нов би го заменила со ако успее да не биде замент со нов :)

ЈАРЕЦ – НАЈЛАДНОКРВЕН
Ладното и сталоженото држење се неговите најјаки особини, но во интимните моменти може да станат и маана. Всушност јарецот е оптоварен со комплекси и потребен му е напор да се доближи до душата на некое суштество. Доколку успее во тоа, ќе останете со отворена уста, бидејќи тој знае да ве изненади со еротски фантазии – неговата сексуална издржливост е голема.

Од толку реченици ќе се најде една вистинита :icon_lol:.

Вага сум во знак, рак сум во подзнак, а близнак сум во месечина. Значи по обратен редослед. За мене сите три се точни. :smir: КОНЕЧНО!!! Барем нешто да ми погодат од хороскоп! :pos:

БЛИЗНАЦИ – НАЈРАЗИГРАН
Еротиката е главна преокупација на близнаците. Бидејќи фантазијата има влијание, двојно е талентиран и ќе ја користи од почетокот до крајот. Кога еднаш ќе влезе во рингот, неговата љубовна битка се движи со неверојатна брзина од нежност до агресивност, од нестрпливост до агресивност. Не трпи монотонија и цело време си игра.

РАК – НАЈНЕЖЕН
Нежен и чувствителен, нема да го направи првиот чекор. Бавен и недоверлив каков што е, бара максимална поддршка од вас. Но најбрзо ќе го читате како отворена книга, а штом завладее првата збунетост помеѓу вас ќе почне префинета игра, полна со возбудување. Под неговата нежност и слаткост се крие еротика и фантазија од 1001 ноќ.

ВАГА – НАЈЕЛЕГАНТЕН
Нека не ве заведуваат неговите приказни за платонска љубов – за вагите љубовта почнува со еросот. Ќе му годи вашата воодушевеност од неговата елеганција и телесна убавина, до која внимава особено многу. Бара нежност, но нема да се буни доколку ја нема. Родените во овој знак на јавни места се вистински Господ, но во спалната соба се вистински палавковци.

СКОРПИЈА – НАЈЖЕШКИ
Љубовта и сексот за него се исконска енергија. Тој бара уживање, но знае и да го понуди, давајќи се од себе. Тоа не се однесува само на телото – ве фати ли во своите клешти, ке ви ја зароби душата. Неговата сила често ке ве остава без воздух, но и неочекуваните напади на нежност ке стигнат во вистинскиот момент. Го знае патот до дното на сетилата и својот партнер таму го води по сопствена желба.

Интересно и вистинито...:)

СКОРПИЈА – НАЈЖЕШКИ
Љубовта и сексот за него се исконска енергија. Тој бара уживање, но знае и да го понуди, давајќи се од себе. Тоа не се однесува само на телото – ве фати ли во своите клешти, ке ви ја зароби душата. Неговата сила често ке ве остава без воздух, но и неочекуваните напади на нежност ке стигнат во вистинскиот момент. Го знае патот до дното на сетилата и својот партнер таму го води по сопствена желба.

Точно....али воа последново е нај нај :zlo:

ДЕВИЦА – НАЈДИСКРЕТЕН
Во сензуалност му нема рамен. Во љубовта повеќе отколку некој друг се стреми кон совршеност, а инсистира на чистота и хигиена на половиот чин. Девиците ќе ги прочитаат сите ваши најискрени желби и ке ве опсипат со најголема нежност. Својата нежност ке ја откријат со длабок поглед, бојата на гласот и дискретен гест. Но во никој случај не смеете да покажете нерешителност, бидејки, искомплексирана каква што е, ке помисли дека не е доволно заводлива.
- Болдираното ДА, ама ова со искомплексираноста не сум баш сигурен...можеби несигурност, еве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom