Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување Време на започнување
Hmm..epa ne bi se custvuvala prijatno i ne bi sakala da me snimat .A ako me snimat togas ne znam..:):):)

...bas e ubo da se gledas posle to posebno ako si go prael to so nekoj so go sakas i so negovo znaenje...:tv: jako e ...barem mene bi bese

Ако не приметивте избришани ви се размуабетените мислења, па така да, ќе ве молам, не продолжувајте!

зш да не ќе си правам видеотека дома :)

Добро е да се има private movies, али за сопствена употреба, колку да се видиш што и како стоиш со работата, feelingot е во тоа што после ќе се посереш од смеење. Ќе си речеш боже господе...

Dobra sema e!! Sum go pravel nekolku pati do sega so devojka mi. Zaedno gi gledavme i bese dosta vozbuduvacki:)

Нема теорија мислам дека девојка ми нема да сака а дали јас би снимал да а прашањето беше дали сум се снимал до сега не

Sakav da otvoram tema za ova ama imalo!
Pa aj da napisham neshto: Korisna rabota od prichina shto dokaz si e dokaz imalo eden kup situacii koga pomaga, koga nekoj/a ke proba da laze togash nastapuvash u stil: -ajde dojdi da ti pokazam eden film i GG! ili za da znesh kako da nastapish mora da i/mu gi nauchish slabostite/jakite strani! Losho e koga nekoj shto ne treba ke se dobere do niv! Do 25.09.2006 chuvav snimki skoro dve godini i toa imav snimeno skoro sve! E sega neshto shto se povtoruva go birshev ama vo globala skoro so sekoja devojka shto sum bil imav snimka(samo edna NE- Nemashe kako ) Itoa imav ne samo moi tuku i od drugari -pravevme razmena za devojki shto ne interesiraat u stil:
-Ej peder ja znaesh onaa 'Valentina'?
-Da! Dobra e! Dojdi ke ti ja pokazam na snimka!
Nekoj ke kaze umobolni luge ama pomaga koga ke probat da te lazat ili da se pravat svetici vo nashiot sluchaj(imashe edna tema-zboruvav za ova)!
Zoshto gi izbrishav/isfrliv? Mi stana monotono odnapred da gi znam lugeto - nemashe iznenaduvanja, duri i si nabiv kompleks za sekoja devojka shto ke mi fati oko barav nekoj da mi pokaze kakava e ili neshto slichno... Offf kolku li gluposti!!! :pos: :pos: :pos:

Баш глупости. Бидете фраери па сами влечете го од девојките тоа што сакате, а не така со снимање ... гадно.

А девојките знаат дека се снимани?

Дивајн напиша:
Баш глупости. Бидете фраери па сами влечете го од девојките тоа што сакате, а не така со снимање ... гадно.
???? Ova boldiranovo bi trebalo da znachi?
BTW! Da te prasham? Kako ke reagira tvoeto visochestvo koga nekoj nov dechko doaga i ti kazuva ili pravi sve shto sakash i nema nitu losha strana, losha strana vo smisla da ne napravi nishto shto ne ti se dopaga ili nesakash da go pravish! So drugi zborovi shto ke te 'zapali' poveke 'sovrshen' dechko (za tebe) ili nekoj shto raboti neshto shto nesakash?
I... zashto gadno? Tolku sum sladok na snimkite shto , iako si prejadena ke dobiesh apettit, ligi da ti potechat ,a bre bajadera! LoL:smir:

leandra напиша:
А девојките знаат дека се снимани?
A bre ne bev jas 'lovec na deverushi'! Ne sum chudovishte ili bezchustvitelen idiot! Pa da namestam nekoja! Snimkite gi pokazuvav samo na luge vo koi imam polna doverba! Nitu edna zloupotreba neshe! Prvo mene ne mi odgovara losh muabet pa makar i jas da sum go kazal - Dzings e sekogash dobar primer
Da ti odgovoram: Ne site, zavisi do chovekot!

Dzings напиша:
???? Ova boldiranovo bi trebalo da znachi?
BTW! Da te prasham? Kako ke reagira tvoeto visochestvo koga nekoj nov dechko doaga i ti kazuva ili pravi sve shto sakash i nema nitu losha strana, losha strana vo smisla da ne napravi nishto shto ne ti se dopaga ili nesakash da go pravish! So drugi zborovi shto ke te 'zapali' poveke 'sovrshen' dechko (za tebe) ili nekoj shto raboti neshto shto nesakash?
I... zashto gadno? Tolku sum sladok na snimkite shto , iako si prejadena ke dobiesh apettit, ligi da ti potechat ,a bre bajadera! LoL:smir:

Болдираното е повеќе од јасно, незнам што не разбра ...
Туку, твоево прашање некако не ми е јасно. Што има врска кој дечко повеќе би ме запалил со снимање? Не капирам ...

А гадно мислев за девојките и за начинот на кој сте се труделе да си ги поделите ... не се предмети од дрво, без оглед какви и да се ... луѓе се и тие, нали? Мислам, пишувам вака дека претпоставувам како тајно сте ги снимиле ... така барем помислив според твојот пост.

И бидејќи одговорот е дека некои не ни знаат дека се снимани,целосно се сложувам со Дивајн да не и го повторувам првиот пост,ептен фраерски потег:tapp:

Дивајн напиша:
Болдираното е повеќе од јасно, незнам што не разбра ...
Туку, твоево прашање некако не ми е јасно. Што има врска кој дечко повеќе би ме запалил со снимање? Не капирам ...

А гадно мислев за девојките и за начинот на кој сте се труделе да си ги поделите ... не се предмети од дрво, без оглед какви и да се ... луѓе се и тие, нали? Мислам, пишувам вака дека претпоставувам како тајно сте ги снимиле ... така барем помислив според твојот пост.
Pola ti dadov odgovor pogore!
Pa ti odgovaram so kontra prashanje!
Ne go praveme toa od slabost ili za nekogo da delime! NE dobivajte ludi idei ili zelba za horor film! Nitu edna snimka nema gledana vo poveke od 4 ochi! Ne e toa podelba na devojkata tuku ednostavno ja znaesh vo celost! Ogromna prednost e veruvaj! Mnogu e ubavo koga imash luge na koi mozesh da im se doverish! Jas samo ednash sum upotrebil snimka od devojka za da dokazam neshto(napishav za ova vo 'analen sex')! Sve drugo si go nosish vo dushata i si go znaesh -Ova e svet na informacii neli!
Pak ne mi odgovori? Imash dve opcii: sovrshen(po tvoi stnadardi) ili normalen! Shto ti e poubavo ili shto bi prifatila pobrzo!?

Глупости ... испијани го момичето,прај циркузи со неа и после прај се тип ... ц ц ц абе кај ќе ви ојт душата :tapp:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom