КошаркарКи кајганџики

• Креатор на темата Креатор на темата Fearless Bastard
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 април 2012
Мислења
5
Поени од реакции
1
Дали има некои кошаркарки тука на форумов?Каде тренирате и дали играте во некоја лига? Да направиме муабет за кошарката малку,да размениме некое мислење,искуство..

Дали има некои кошаркарки тука на форумов?Каде тренирате и дали играте во некоја лига? Да направиме муабет за кошарката малку,да размениме некое мислење,искуство..
Напрајте и некоја пријателска :)

ја и ацид вие сите

Одма закрепостените да истролаат, ви рипна џивчи,филмови пукоти на сегде:icon_lol:

П.с. остајте нека си направат муабет,женЦките :cautious:

Одма закрепостените да истролаат, ви рипна џивчи,филмови пукоти на сегде:icon_lol:
П.с. остајте нека си направат муабет,женЦките :cautious:

А ти одстранa си лапна :sneaky: некое поенче, па сеа можи физиотерапевт ќе те стават во тимот?:vozbud:

п.с. Јас не верувам дека женЦките имаат доволно храброст да играат пред машка публика... Не дај боже футна цела табла.. на форумов идеш на насловна:D

Не е добро да играат машки-женски заедно баскет... во средно имавме две девојчиња играа со нас и им попуштавме... еден другар им играше брза одбрана и немаше шанси да шутнат, и така еднаш ги спушти рацете и девојчево демек да шутнит овој скокна и и удри банана со цела сила, девојчево 2 дена недојде нашколо.

Де бе луѓе темата е за КОШАРКАРКИ
ако имате да кажете нешто паметно повелете,ако не ЧАООО :D
И да во секое време сум расположена да ви одржам некоја лекција по кошарка

Бивша шест-месечна кошаркарка :rolleyes: . Имам тренирано во шесто, седмо таму шест месеци, ама поради проблеми со колената морав да се откажам. Недоостварена желба ми остана :(.
Него кога се отвара тема се почнува од тебе. Кажи ни ти кај тренираш, колку време.. сподели некоја информација. :)

Јас тренирам 5 години..супер ми иде никогаш не би се откажала
Сега баш се спремам за гимназијада,па да се надеваме на некое медалче :D

Кајганџики кошаркарки... а се машки на темава :pos:
И јас се пријавувам за во публика. :)

Најбоља навивачка група ќе имате ако се соберете некад :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom