Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ни треба таа сала на насKako posteno gi ishamaravme i Zagreb i Metalurg...Meraci na dushava...SEa ushe titula u mak liga i narednata godina da gleame prava atmosvera u Boris Trajkovski! Cestitki do site navivaci na Vardar!
Не ни треба таа сала на нас
Немаме толку шминкерај за да ја исполниме.
Кале е нашиот дом, местото каде што се е можно
Мада изгледа играчиве без притисок од публика играат сто пати подобро![]()
Дерби фанови сме за ракомет, а за годинава знаеш што е работатаАбе вие сте многу јаки на форум бе на трибини ве нема ни едно Кале не може да се исполни ц ц![]()
Ќе бидат прваци но не затоа што се подобри туку од други причиниВиди мене никогаш не ме интересирале тие теории на заговор за судии или за криминал у клубовите. А и ти си контрадикторен викаш од кај сум сигурен, а подолу пишеш "а и ќе бидат прваци"... Сега сакаш да победите а знаеш дека неможете. Подобри се Металург, покажаа солидна сезона у ЛШ, додека вие игравте само СЕХА, и плус уморни беа играчите од турнирот во Гетеборг. И сфати дека е нормално да се обожава и форсира Металург у државава пошо е мини репрезентација и се првата македонска екипа што помина групи у ЛШ.
Не ни треба таа сала на нас
Немаме толку шминкерај за да ја исполниме.
Кале е нашиот дом, местото каде што се е можно
Мада изгледа играчиве без притисок од публика играат сто пати подобро![]()
Ти нема врска муабетов... на која утакмица да се собереме кога ни Загреб ни Металург не дојдоа во Кале?Самите навивачи на Вардар, го ставаа Вардар во заден план, со тоа што не одеа на утакмици, ако ништо друго само нека присуствуваат, немора да се навива..
Ете се покажа дека овој тим на Вардар вреди да му се дај поддршка. Се надевам Пелистер ќе испадни од оваа ситуација како што е сеа, па колку толку ќе се врати ривалитетот во ракометот кај нас.
Фалат тимови како Тутунски Комбинат, Борец и ред други, да не ги набројувам сега..
Дојдоа 10 други клубови.Ти нема врска муабетов... на која утакмица да се собереме кога ни Загреб ни Металург не дојдоа во Кале?
I ja sum za Kale, ama neznam dali vishe smee da se igra liga shampiona u nea![]()