J-Rock/J-Pop/J-Electro Party @ Кензо Танге - 05.05.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Локација
Somewhere in Midland
zvom8k.jpg

На 5-ти мај во клуб "Кензо Танге", во Скопје, ќе се организира за ПРВПАТ не само во Скопје туку воопшто во Македонија J-Rock/J-Pop/J-Electro забава. Клубот "Кензо Танге" е лоциран на Железничка станица до Make up caffеe (поранешно Кастро). Ги покануваме љубителите на овој тип музика како и сите други кои сакаат да слушнат нешто сосем поинакво и да уживаат во првата журка на модерниот звук од земјата на изгрејсонцето.

Влезница 150 денари со конзумација.

Ова уште од нуклеарките не можат да се опорават сиротиве јапанци.Што стана од нив........... :tapp:

lol.... ste ja utnale rabotata... K POP i K ROCK se momentalno IN vo azija... U sekoj slucaj dobar pocetok, se nadevam ke ima dovolno interes....

Ова уште од нуклеарките не можат да се опорават сиротиве јапанци.Што стана од нив........... :tapp:

Ако не ти се допаѓа нивниот стил во музиката никој не те тера да ги засакаш.И кај гледаш болест во нивната музика?
--- надополнето: 12 април 2012 во 16:31 ---
lol.... ste ja utnale rabotata... K POP i K ROCK se momentalno IN vo azija... U sekoj slucaj dobar pocetok, se nadevam ke ima dovolno interes....

Знам за тоа,ама не е лошо да направиме прво ваква забава а тек после ќе му ја мислиме на кpop/krock.
--- надополнето: 12 април 2012 во 16:35 ---

You can't have a thread like this without Yokko Kanno.

Ако не ти се допаѓа нивниот стил во музиката никој не те тера да ги засакаш.И кај гледаш болест во нивната музика?
.
Кај спомнав болест во нивната музика ?
Али не можам озбилно да сфатам нешто што звучи како да е за популација до 11-12 години. Многу ми се ко некои дечиња азијативе,поготово јапанциве.

Тешко дека ќе направаат нешто со ваква музика. Ако пуштаат деца од 10год можеби ќе биде нешто

Кај спомнав болест во нивната музика ?
Али не можам озбилно да сфатам нешто што звучи како да е за популација до 11-12 години. Многу ми се ко некои дечиња азијативе,поготово јапанциве.

Не сум ти крив што мајка природа им дала на јапонките high pitched глас.Има такви кои звучат детски има такви кои не се тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom