Fox TV на Телекабел

• Креатор на темата Креатор на темата peter
  • Време на започнување Време на започнување

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Едно време на Телекабел ги имаше Fox life и Fox Crime. Сега приметив дека ги нема повеќе. Ги извадија скроз или смените им се фреквенциите?

Едно време на Телекабел ги имаше Fox life и Fox Crime. Сега приметив дека ги нема повеќе. Ги извадија скроз или смените им се фреквенциите?

Мислам дека ги има само на дигиталниот пакет

проверив јас прееска ги има само на дигиталниот пакет барем така пишува на нивната веб страна.

Го фатиле роби дека нелегално ги пренесува.

FOX Crime или која беше не ми текнува баш ја имаше ама сега веќе подолго време ја нема.

Еве го списокот на канали како што гледам нема Фокс.
http://telekabel.net.mk/index.php/mk/аналогни_канали

Туку администрација споете ја темава со Телекабел генералната тема.

Еднаш ги имаше Фокс Лајф и Фокс Крајм, ама ги пуштаа преку дрим бокс ресивер, ама после кога тотал тв запра на дрим бокс ги исклучија и ги снема више.
--- надополнето: 8 април 2012 во 20:51 ---
Го фатиле роби дека нелегално ги пренесува.
Ова кога ги фатија им собраа неколку ресивери со кои мислам ги пушташе од некоиве балкански канали како Пинк Плус, Балканика Мјузик и уште некои други.

Ме интересира дигиталниот ресивер на телекабел Especta сакам да го прилкучам на 32 лцд ,преку скарт изгледа ке оди тоа,али на која резолуција ке ги гледам каналите преку ресиверот? нема hdmi ресиверот.... телевизорот е од амц quart има dvb-t нема dvb-c...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom