Во потрага по HPM-77 слушалки за Sony Ericsson

• Креатор на темата Креатор на темата GlaDOS
  • Време на започнување Време на започнување

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
Локација
Скопје, Македонија
Каде можам да најдам вакви слушалки ? половни или нови не е битно, само да бидат тие.

sonyericss_hpm-77_hpm77_500x482.jpg

Види у Мобико ако имаат. Пред Хотел за туризам е, во случај да не знаеш.
Ја пред 2 години отприлика барав, имаше, ама цената ми беше оган. 1800 денари. Ама тогаш, за сега не би нагаѓал.

Каде можам да најдам вакви слушалки ? половни или нови не е битно, само да бидат тие.

sonyericss_hpm-77_hpm77_500x482.jpg
Најбоље беа у свое време. Thus the high price. Али сега има многу брендови кои “не се познати“ а ги имаат стигнато у квалитет.

Најбоље беа у свое време. Thus the high price. Али сега има многу брендови кои “не се познати“ а ги имаат стигнато у квалитет.

Кои брендови, ги има ли кај нас и цени да не знаеш?

Кои брендови, ги има ли кај нас и цени да не знаеш?
Soyntec / Energy sistem се достоен противник со одлична цена. Ги има во нико компјутери, ~250 денари се со година дена гаранција. Шпанско производство.

mi se dopaga poslednovo mislenje... Godina dena odev od prodavnica do prodavnica i nisto. Porano gi imav so 995kata ali mi gi ukradoa. Aj ke prasam denes utre niz ovie prodavnici pa ke vi pisam

Soyntec / Energy sistem се достоен противник со одлична цена. Ги има во нико компјутери, ~250 денари се со година дена гаранција. Шпанско производство.

А дали го вадат истиот звук како и оние кои доаѓаат со телефонот? Висок тон, бас, бла бла бла?
Не ми се верува дека за 250 денари го имаат истиот звук, или можеби грешам?

А дали го вадат истиот звук како и оние кои доаѓаат со телефонот? Висок тон, бас, бла бла бла?
90% од звукот на сони ериксонот.
--- надополнето: 29 март 2012 во 13:51 ---
ENTwK.jpg

спецификации на 2 те слушалки (подвлечени битните работи)

Земав јас прееска од Нико
Terabyte MX-110
Работата е што имаат 2x 3,5мм конектори. Звук и микрофон(бидејќи се за ПЦ, пред се). Мене пошо ми треба само звук, да слушам музика не ме интересираше тоа. 290 денари ги земав. Звукот е прилично добар. Еве и слика подоле.

MX-110-2%20(Small).jpg

Земав јас прееска од Нико
Terabyte MX-110
Работата е што имаат 2x 3,5мм конектори. Звук и микрофон(бидејќи се за ПЦ, пред се). Мене пошо ми треба само звук, да слушам музика не ме интересираше тоа. 290 денари ги земав. Звукот е прилично добар. Еве и слика подоле.

MX-110-2%20%28Small%29.jpg

Сецни го делот за микрофон каде што се делат каблите :)

Сецни го делот за микрофон каде што се делат каблите :)
Ќе ги „стегнам“ со жицата, може за на ПЦ ќе притребаат некогаш. Скајп и слично:)
Се мислев за таква ватијанта, ама отпаѓа сега за сега.​

туу ама биле скапи , ја мислев 400-500 денари , татко ми ги купи од еден човек што незнаеше што имал за 100че ... нови :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom