- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 44
За 2 дена треба да се преселам во ново станче на пократок период, па ме интересира дали постои можност да се постави интернет во рок од 2 дена и кои провајдери би ми го понудиле тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во моментов имаш 4G Неотел и максимум 3G мобилни оператори опции.За 2 дена треба да се преселам во ново станче на пократок период, па ме интересира дали постои можност да се постави интернет во рок од 2 дена и кои провајдери би ми го понудиле тоа?
Штета, не сум на Т-mobileАко имаш број на T-mobile активирај Mobile Surf, дневната понуда е 29 денари.![]()
Да, некако ова на One. L пакетот највеќе би ми одговарал. Ми треба да си приклучам нет и на лаптоп и на десктоп компјутер. Претпоставувам Аеродром е солидно покриен со сигнал.Најдобро моментално преодно решение ти е според мене од ONE,можеш да го активираш и со припејд број,а нема да се врзеш со договор
ONE Mobile Net Пакети
Колку што разбрав од првиот пост, ти треба интернет за два дена или за два дена највеќе да може да се приклучи?
Послем добиваш неколку одговори за на крај ти да искоментираш дека 2 GB месечно ти се многу малку.
![]()
Најдобро да појдеш кај нив во салон поради тоа што ќе треба да ти дадат и USB модемче и се надевам дека ќе ти објаснат сеДа, некако ова на One. L пакетот највеќе би ми одговарал. Ми треба да си приклучам нет и на лаптоп и на десктоп компјутер. Претпоставувам Аеродром е солидно покриен со сигнал.
Само не ми е јасно како оди процесот за поставување, еве ќе пуштам порака да речеме и како ќе знам како да се приклучам. Добро претпоставувам после ќе ми стигнат податоци што како. Малце го тупам, ама сакам да сум сигурен.
--- надополнето: 26 март 2012 во 22:27 ---
Ни trolling ни lying.За 2 дена се префрлам во ново станче и ќе живеам 3 ипол месеци, па мислев за тоа време да си најдам солуција за солиден интернет. Проблемот ми беше како за 2 дена да успеам да добијам интернет, бидејќи работата ми зависи од тоа.
Да, некако ова на One. L пакетот највеќе би ми одговарал. Ми треба да си приклучам нет и на лаптоп и на десктоп компјутер. Претпоставувам Аеродром е солидно покриен со сигнал.
Само не ми е јасно како оди процесот за поставување, еве ќе пуштам порака да речеме и како ќе знам како да се приклучам. Добро претпоставувам после ќе ми стигнат податоци што како. Малце го тупам, ама сакам да сум сигурен.
--- надополнето: 26 март 2012 во 22:27 ---
Ни trolling ни lying.За 2 дена се префрлам во ново станче и ќе живеам 3 ипол месеци, па мислев за тоа време да си најдам солуција за солиден интернет. Проблемот ми беше како за 2 дена да успеам да добијам интернет, бидејќи работата ми зависи од тоа.