Концерт на Мирослав Илич во Универзална сала - 31.03.2012

• Креатор на темата Креатор на темата nadez
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Локација
Скопје
Слушнав на радио за концертов,па сакав да прашам дали некој знае колку се картите! Карти има во Југотон,Розеверо2 и во универзална сала.Ако некој прашал нека пише!Ми треба што побргу!
Благодарам однапред!

Мирослав Илиќ??????? Зарем е уште жив човеков - легенда од СФРЈ - имам дури и плочи од него

Супер...луцкаста си тиииии такав сам и јаааа зато сам те дуушшоо заволео јааааа... Ке биде весело.

Одма почнаа овие замарантиве да коментираат...ниту знаат кој е човеков ниту ништо,важно да искоментираат..
ОД ВАКВИ ЌЌЕ СИ ПРОПАДНЕМЕ !!! Појма да се немало...Господеее:facepalm:

Мирослав ИлиЌ, со Ќ не со Ч!

Одма почнаа овие замарантиве да коментираат...ниту знаат кој е човеков ниту ништо,важно да искоментираат..
ОД ВАКВИ ЌЌЕ СИ ПРОПАДНЕМЕ !!! Појма да се немало...Господеее:facepalm:
Колку да испадне урбана личност. А појма нема дека не се работи за никаков шабан овде. Ама шо да праиш, се разочарувала од човештвото а јас уште повеќе кога гледам колку се неинформирани на музичко поле :facepalm:

Во универзална треба да стават еден голем дисплеј за пораки да пишуваат од Швајцарија и од Австрија да се удолови моментот, а може да биде и корисно некој да си најде женичка од Македонија.

Мирослав ИлиЌ, со Ќ не со Ч!

И ШТО Е БИТНО КАКО Е???? ТИ СЕ МОЛАМ

И КРАЈ НА КРАЈ ДО СИТЕ ТЕМАТА Е ЈАСНА ПРВИОТ ПОСТ Е ЈАСЕН ОДГОВОР ЗА НЕГО НИКОЈ САМО ГЛУПАВИ ПОСТОВИ....КАКО НЕ ВИ Е ДОСАДНО КО ПРВО ДА ПИШУВАТЕ ГЛУПАВИ ПСОТОВИ!
--- надополнето: 17 март 2012 во 02:51 ---
Леле :facepalm: Подобро беше кога новите теми не излегуваа од страна:facepalm: Барем не се разочарував толку од човештвото :facepalm:

:facepalm:

Ти 10000% си разочарување па нема потреба да се потресуваш за темава!
--- надополнето: 17 март 2012 во 02:52 ---
Се разочарав од форумов!Се нешто градски фаци ми глумат сите!

Ваква тема да се отвореше пред 4-5 год на форумов ќе беше во играчница и цел форум ќе си пукаше сеир, абе надолу одиме.

Доста квалитетен вокал! Убаво што ќе одржи концерт тука :)
И доколку има некој информација, нека ми пише по која цена се движат картите :)

Ваква тема да се отвореше пред 4-5 год на форумов ќе беше во играчница и цел форум ќе си пукаше сеир, абе надолу одиме.
На еден тазе отворен форум, ваквиот подфорум го крстиле Урбана Забава и модераторот таму може комотно да фрла у ЧДА или у Канта вакви теми.
Но со оглед на тоа во која насока се движи ноќниот живот во МК ја оставам темава како сведок за едно грдо време.

Мирослав Илиќ и сличните на него и на времето правеа концерти, ама нивните фанови не беа присутни на интернет (освен можеби на Hi5), така Везилка и Др.Чејс... тоа е, компјутер за секое дете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom