Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе донирано отколку пишано на темава.
Грешка правите сите и тоа голема.
Ајде once for all да го објаснам овој феномен. Темава не е ставена за фалење кој колку донирал па демек ако пишал 100 пати дека донирал ќе му се креваат акциите. Не, многу погрешна замисла имате 90% од вас. Па и уште кога ќе ја видам онаа стандард реплика на овие темиве што се за хуманитарност „Јас донирав ама не пишав, зашто пишувате вие другите, ќе се фалиме сеа кој колку донирал..“![]()
Мило ми е што се забавуваш на вакви теми. Фала за донацијата, а сега, ако може да ја заобиколиш темата и да си најдеш друга занимација.
Мене ми викат дека целта на хуманитарната акција е исполнета и не можит да се донират уште![]()
Да ми ве поздравам со омилената химна на џими.
Исто така да ви напоменам дека бројчињата за донации ќе бидат активни до кај 22 Мај ( Т-Мобиле) и 6 Јуни ( ВИП). Затоа ајде уште малку да се спрегнеме сите, за да му помогнеме на џими да си ги гледа Милан како земаат титула наредната година без никакво гајле. Можеме ние. Ајде![]()