Мистичен
Човек
Коментираме за склоноста.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gizo напиша:Acid напиша:Каква неправда...![]()
криво ти е што ти неможеш така со некој, а?? :lol: :lol:
Macedalien напиша:Никој не рекол дека хомосексуалноста е уметност (сега) туку дека така било во античко време : читај подобро!
StenmarC напиша:Macedalien напиша:Никој не рекол дека хомосексуалноста е уметност (сега) туку дека така било во античко време : читај подобро!
Не значи дека хомосексуалноста е уметност ако во античко време се споменувала во книгите. Во античките книги пишува и за разните опојни средства т.н. дроги, па дрогирањето не е уметност 8)
Мистичен напиша:Пред некој ден прошетав навечер низ "градскиов" парк. Еден куп пијани копиљаци, мравјалник, урлаат, се кезат...Девојчиња по 14-17 години испијанети, незнаат како се викаат ама секоја втора затоа прегрната со другарка, некако многу подзаљубено ми делуваа сите така клатејќи се испијането. Или јас имам расипана фантазија или...
Чудно, не видов машките така да се гушкаат со другарчињата!![]()
епа жени извинете, ама има нешто скриено во вашата сексуална природа!![]()
The`bItCh напиша:епа жени извинете, ама има нешто скриено во вашата сексуална природа!![]()
Мистичен, во право си. Имам една другарка.. која од 7 дена во неделата 4 сонува како се бакнува со мене!![]()
Не е лезбејка. Досега не се има бакнувано со женско. Исто така нема ни дечко имано а има само 15 години. Кога ќе излеземе заедно не покажува некои чудни знаци дека и се свиѓам ово оно.. просто и нејзе не и се верува кога сонува како се бакнува со мене. :mrgreen:
Стварно има нешто скриено во нашата сексуална природа. :roll: