Type O Negative

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Како почнав да ги слушам...
Бев мислам 2 или 3 средно кога еден другар ми ги пушти(он беше на музичко,виолина прв,гитара втор инструмент) и како што веке кажав,беше се што ми фалеше до тогаш :)
Bloody Kisses беше првиот албум што го слушнав,и нормално почнав да ги барам и другите :)
На времето Инфлуенс имасе најнова музика,така да само што слушнав дека е искочен October Rust отидов да го барам.Чекав едно 3 недели да го добијат,(на касета го земав),идам дома,пуштам и ништо нема!!!Зуи само нешто ко да е избришана касетата... :) И по едно 30 сек. прозборува малиов и вика ние само се заебававме :lol: :lol: а ја оштрев више нож да идам и да го кољам цвикерашот од Инфлуенс :evil:
Ги слушам од дамна и ке ги слушам до крај 8)

А шо свират?

Кажете некоја добра песна, да симнам да видам дали ке ми се свиѓаат..

I dont wanna be me
black No.1
My Girlfriend's Girlfriend
Cinamon Girl
Christian Woman
Summer Breeze

првата највеќе ти ја препорачувам

Абе оваа Black No.1, 11:15 минути трае??? :shock: :shock: :shock:

I don't wanna be me и Black No.1

I don't wanna be me e добра a оваа другата не ми се свиѓа.

слушаја неколку пати Блек и кажи после, неможеш од прва да ја процениш, малце е тешка песната

Овој на аватаров е закооооооон!!!
Типот стана славен!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Да бе! :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal: :bal:

сакаш да ти го дадам спотот за i dont wanna be me, мал е 7 мега

На мејл да ми го пуштиш??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom