GPS Навигациони уреди

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој навигационен уред го користите/поседувате:

• Вкупно гласачи
    34
Форумџии ќе ве молам за помош!Потребен ми е уред за навигација кој најверојатно ќе биде од моделот на гармин!
Ваша препорака што да земам и каде можам да го најдам истиот најповолно?

Дали да одам со Гармин нуви 50 или со некој друг?
Скоро секој мобилен има навигација а ти сакаш гармин освен ако немаш телефон со интернет.
Ако толку сакаш гармин можеш да најдеш во сите продавници што продаваат компјутери,принтери,мауси,мемориски картички.........................
Да си знаеш дека доаѓа без мапи.Треба некој да ти ги инсталира отклучени на мемориска картичка

Скоро секој мобилен има навигација а ти сакаш гармин освен ако немаш телефон со интернет.
Ако толку сакаш гармин можеш да најдеш во сите продавници што продаваат компјутери,принтери,мауси,мемориски картички.........................
Да си знаеш дека доаѓа без мапи.Треба некој да ти ги инсталира отклучени на мемориска картичка[/quote]
Kade go pravat ova, preporaka nekoja koj moze da mi gi sredi mapite, jas gi imam simnato na karticka ama treba najverojatno da se instaliraat ili nesto drugo...koj se zanimvaa so ova? Fala ti odnapred

Навигон на Самсунг Галакси си работи топ.
Имам скапан Гармин кој собира прашина

Предлог за навигација за цистерна со АДР мапи да може да подржава??? Дајте линкови од македонија или бугарија да може да се купи ако знае некој ?

Имав порано еден стар модел на гармин работеше одлично.

Пред некое време земав Том том 25 ама после еден месец цркна :гомце:
Па сеа зедов Garmin nüvi 2557 навигацијата на овој модел е класи над предходиот гармин што го имав пред 3-4 години.

Не можам да најдам страна за апдејт на Tomtom навигација. Помош

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom