Зад аголот

• Креатор на темата Креатор на темата Pukotnici
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
276
Зад Аголот е хип хоп групација составена од повеќе артисти и групи.
Составена е од : СВП, Римиски Масив, Контра Напад, Длабока Трага и Паки.
За аудио продукција се задолжени Марко од СВП, Ване од КН и Дарко од ДТ, додека видео продукцијата е обврска на Бранко од СВП или Покрај Бренсис Видео Продукција.

Во моментов Зад Аголот зема голем замав, посебно во 2012 година. Сега се актуелни
Зад Аголот Хрониките:

прв дел

http://www.youtube.com/watch?v=IfPRar_GJ2A&feature=related
втор дел

http://www.youtube.com/watch?v=1geLwykUSqE&feature=channel
трет дел

Бидејки имам контакт ќе ве известам за идните планови...

Моментално најдобри кај нас. Одлична продукција и на песни и на спотови иако немаат пари за студио некое профи или камери како шо имаат другиве "рапери" ама затоа имаат желба и талент и тоа максимално го користат. Според мене треба многу поголемо внимание да добијат од ова што го имаат.

Еве го и 4тиот дел на Зад Аголот Хрониките, насловен како Вистината Е Како Пипер В Очи!!!
Песната на овој дел е дело на Марко од СВП и е насловена како Сами И Заборавени !!!
Проверете кога ќе имате можност...

2011/12 покрај Титаниум, момциве пуштија претерано добри и квалитетни парчиња. Поготово со последниов проект што им е, Чувај го вистинското волу.1.

Утре во Кензо Тагне со почеток од 8 часот: Легијата, Зад Аголот, ДЈ Гоце САФ, ДЈ Славе и Гејм Овер!!!

Блер Бич Проџект

5 дел од Хрониките - И на дедо мустаќот

Шести дел Зад Аголот Хроники - Клупата Е Дама! Делото на Павле, осетете

Револуција, од видео до аудио. Една од најдобрите екипи моментално.

Првата најава за албумот на Зад Аголот насловен како Чувај Го Вистинко волу 1 кој ќе излезе на 8ми јуни !

Албумиште ќе е ова. Имав прилика кога бев кај Даре ДТ да слушнам дел. Предобро ќе биде!

Jas im bev na ovie ednas vo Kenzo Tange, ne mi napravija nekoja posebna atmosfera, a inace dobri pesni imaat, ne se losi.

Jas im bev na ovie ednas vo Kenzo Tange, ne mi napravija nekoja posebna atmosfera, a inace dobri pesni imaat, ne se losi.

Види, за у живо може и озвучувањето да не е добро, па да излезе лоша ситуација. Кога сме кај живо, еве од Кензо Танге, мене ми изгледа доста солиден настапот:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom