3D Виндоус

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
SphereXP 1.0.758
Сакате да видите како изгледа Виндоуз во 3Д издание? А што му фали во две димензии? Ништо де не му фали, освен една димензија. Главно, работната површина ќе ви изгледа поинаку од на другите. Проблем е што и тие најверојатно ќе го прочитаат ова:)
4B77BCFC7E15054AB6944099F87BDB71.jpg

Ако имате Windows XP (2000), 3D accelerated графичка картичка (со миниум 64MB мемоерија), процесорска сила не помала од 1.0 GHz, препорачана 512 MB работна мемеорија и .NET Framework 2.0 библиотеки - пробајте го Sphere XP.

Бесплатен е, освен ако не се полакомите по дополнителни опции за што ќе ви побараат 30 долари. Тогаш ќе го баталите а ние ќе ви ставиме некое друго програмче.
.exe 7 MB
Пробајте го па кажете ми впечатоци

Глупа програма. Тотално безкорисна.

И ако веќе копи/пејстираш од нет, стај линк од кај си го зел, за малку ке ти дадев зелено за постот :)

Добро бе брат,не е поентата дали сум презел од друг сајт или не,нормално дека програмава сам дома не сум ја направил.нормално дека сум ја видел негде и сакав да ја споделам да чујам мислења

Не зборев за програмата туку за текстот. Не мрчи без врска, брат.

Абе воа бара .NET Runtime Library 2.0 за да се инсталира. Кој ќе симнува 200 мегабајти само за да види некоја програма шо го прави Прозорецот шарен.

22 MB e vardarce, а не 200 :)
Сепак стојам до ставот дека навистина без врска програма е. Барем јас не можев да и најдам некоја намена.

бескорисно. само тоа имам да кажам.

Ова би требало да црпе голем број системски ресурси. Не го спуштив.

Programava e bez vrska toa od mene

Замислата е интересна но не и корисна, дури и штетна сигурно користи доста од рамот!

Тотално непотребно...ако сакате ем 3Д ем прегледност земете си го Deskloops

е добро де убава замисла ама незнам за што служи шо би рекле овие сите над мене бескорисно е

So ke mi e 3D si iam 2D si se glea bolje MNOGU BOLJE...ne samo bezkorisno em ti go usporuva kompjuterot:)

Sphere XP го пробав одамна и не ми остави некој впечаток.

Но ова подолу ми изгледа доста интересно и корисно:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom