Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
Dali vasata segasna vrska e dolga ...ili samo sto pocnala
Dali sakate da se vrzuvate so partnerot ili ne
Kazete si za vasite momentalni vrski
Kazete iskreno sto mislite za vrskata

hm mojata vrska e dugacka poveke od 2 godini skoro tri...Vo nieden moment ne mi bila dosadna da pomilsam ej dostami e vise od covekov.
Drugo idam so deckovo od 16 sea iam skoro 19...go sakam me saka...ke vidime do koga ke bide idilicno

Nesto pomalku od 2 meseca, ako moze taka da se kaze, zasto prethodno skoro cela godina bevme najdobri drugari. Ova mi e najdobrata vrska dosega, megu drugoto od pricina sto ne me gusi kako poveketo od prethodnite vrski, a toa e nesto sto nemozam da go podnesam vo vrska.

Мојата е таква што трае веќе 11 години, ама си ебкам и на страна, а таа не.

Garfield напиша:
Мојата е таква што трае веќе 11 години, ама си ебкам и на страна, а таа не.

Ke viis ti na zenati,mangup eden!:nenene::motor:

Inaku mojata vrska e bracna vrska:) i trae 5 godini..i ne ebeme na strana!:poss:

Повеќе од совршена, лилааа:)

Не ме кажувај те молам. Не оти не знае, ама нема докази.
И ако не ебете на страна, ќе поченете, почекај, муахахахаахахахахахахаха!
Не бе, се шалам.

mojata vrska...
samo sto ne pocnala uste sme na muvanje
pa ke vidime...ke pisam koga ke bide

Ја се заборајв со мојата 3 и пол години одам .:nesvest:
Ама убо ми е понекогаш се :angry1: ама и то е интересно.

Мојата врска е долга 8 и пол години, од кои 2 и пол брак и сеуште ми е интересна. Се трудиме да ја одржиме таква.

Ова ни е трет обид, ама и притоа најдобар, мислам дека си седам на облаци, ама да не забегувам од темата.
Првиот пат беше само онака, вториот пат бевме заедно еден месец, многу ја заебав работата и му се скарав зш. бев будала.:lud: Е сега кога се реши после се да ми даде 3 шанса, и јас и он сфативме дека си припаѓаме еден на друг, сега се е е ок, и да сериозни сме.На крајот на краиштата он прв ме бакна, прв ме допра, па сами проценете колку многу ова е важно за мене.:wub: :wub: :wub:

mojata vrska trae vekem 5 godini od koi 3 godini u brak, se sakame , se karame ... i taka :)

имав доооооолга врска која прекина пред 2 месеци..сеа сум сингл и екстра ми е :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom