Кристијан(а) Виери стана манекенка! :))))

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.325
Поени од реакции
34.747
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Точка се познати по ваквите прекрстувања, поради буквалните преводи од хрватски јазик... Само не ми е јасно како успеаа фудбалерот Кристијан Виери да го направат манекенка! :pos2:

За разлика од него, неговата сопруга Elisabette Canalis ја направија фудбалер! :poss::poss:

Пазете ја статијава:

"Кога станува збор за најсекси Италијанска жена ќе биде грев да кажеме дека тоа е Моника Белучи. И Мони не е за фрлање ама стварно нејзина најголема препрека за најсекси Италијанка е Christiana Vieri. <--- Па дали се они нормални ? :pos2:

Таа е една од најпознатите Италијански жени во поседно време, и е девојка на познатиот фудбалер Elisabette Canalis. <--- Се читаат ли што пишуваат воошто? :vozbud::pos:

Нема што да се убедуваме Моника или Кристина, еве ви факти па сами одлучете."

(c) tocka.com.mk или (плагијат-right) kajgana.com.mk :pos:

Инаку, еве ја Кристијана Виери на Точка. :pos2::pos2::pos2:

Elisabette_Canalis01.jpg

Elisabette_Canalis04.jpg

Elisabette_Canalis02.jpg

Elisabette_Canalis05.jpg

Elisabette_Canalis06.jpg

Леле колку е грозна човече.....:ija: :ija: :ija:

:tapp:Т
:tapp:О
:tapp:Ч
:tapp:К
:tapp:А

:poss: овије да ти идат се погоре и погоре на листата на кич сајтови,
па да му таквам таквото, ја убаво си реков заедно со чичко Ефто и цела ресапска администрација од точка.ком.мк во прво оделение евентуално градинка.

Lele ne mi se veruva ej:lud: ovie poima nemaat samo lupaat za da ja popolnat stranata:nerv:

curava ne e vo kategorija na Monica Belucci,a kamoli da se napravi takva banalna sporedba ama aj,ima razni ojlevci dojlevci koi se smetaat za kompetentni za vakvi nesto:)

Леле....одвратна е...Моника Белучи е преуба за ова...

Жими цицки што има оваа иначе не и стига ни до пола на Белучи.
А за точка,немам коментар.

Точка рулзззз......кој друг ке те насмее вака сабајлечки ако не Точка......само напред Точка :pos2:pos2:pos2:

од манекенките оваа има нај убави цицки :vozbud:

inaku ne bese za manekenkata rabotata,za fudbalerot hehehehehe i umesnosta i profesionalnosta na tocka hahahahahahaha

КРАЈ!!!! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom