Како вашиот телефон ги поднесува ниските надворешни температури...

• Креатор на темата Креатор на темата zocc
  • Време на започнување Време на започнување
Мојана нокиа и кога врне и кога вее а патем и 2 пати беше прегазена со кола, ене ја пак си работи топ... А елџито глуми шмизла дури и ако атмосферата не и се допаѓа, госпожата сама се исклучува или се блокира...

јас до пред некој месец кога температурата беше околу -10 бев надвор да земам дрва и го оставив телефонот за да можем да ги земам дрвата иначе Нокиа 5130 :pos:и тотално заборавив дека ми е тука, и вечерта пред да легнам беше некаде околу 3-4 сат ми текна,:facepalm: кога отидов да го земем си помислив цркнат е готово, арно ама само беше исклучен и цел замрзнат, не се стискаја копчињата ама одкога се одмрзна пак се вклучи:D

јас до пред некој месец кога температурата беше околу -10 бев надвор да земам дрва и го оставив телефонот за да можем да ги земам дрвата иначе Нокиа 5130 :pos:и тотално заборавив дека ми е тука, и вечерта пред да легнам беше некаде околу 3-4 сат ми текна,:facepalm: кога отидов да го земем си помислив цркнат е готово, арно ама само беше исклучен и цел замрзнат, не се стискаја копчињата ама одкога се одмрзна пак се вклучи:D
Е тоа ти е силата на нокиа, ко пиреј се ништо не ги ништи :pos:

Скоро сите телефони што се на тач не поднесуваат ладно. Се расипуваат тачовите а и други работи им се расипуваат.

Ја како што разбрав цела работа ја е*е батеријата....и излегува дека кој телефон има поасална батерија,тој е поиздржлив....пффф:icon_lol:

а зашто не тестирале и Сони Ериксон? или е без конкуренција на издржливост ...:giggle:
Немале во моментот,а за издржливост???????????
--- надополнето: 9 февруари 2012 во 21:59 ---
Кога се одмрзна водата во телефонот не ти правеше проблем.

Немале во моментот,а за издржливост???????????
--- надополнето: Feb 9, 2012 8:59 PM ---

Кога се одмрзна водата во телефонот не ти правеше проблем.
не беше толку смрзнат за да има поплава во него после, само толку за копчињата да не се стискаат.

Скоро сите телефони што се на тач не поднесуваат ладно. Се расипуваат тачовите а и други работи им се расипуваат.
Како да не кај мене се нема исклучено од ко е купен хахахха :D
Ко че влезам дома цел замаглен е и пак гајле нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom