Ivana*Antique
Чисто информативно
Мојана нокиа и кога врне и кога вее а патем и 2 пати беше прегазена со кола, ене ја пак си работи топ... А елџито глуми шмизла дури и ако атмосферата не и се допаѓа, госпожата сама се исклучува или се блокира...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа ти е силата на нокиа, ко пиреј се ништо не ги ништијас до пред некој месец кога температурата беше околу -10 бев надвор да земам дрва и го оставив телефонот за да можем да ги земам дрвата иначе Нокиа 5130и тотално заборавив дека ми е тука, и вечерта пред да легнам беше некаде околу 3-4 сат ми текна,
кога отидов да го земем си помислив цркнат е готово, арно ама само беше исклучен и цел замрзнат, не се стискаја копчињата ама одкога се одмрзна пак се вклучи
![]()
барем за тоа ги биваЕ тоа ти е силата на нокиа, ко пиреј се ништо не ги ништи![]()
Немале во моментот,а за издржливост???????????а зашто не тестирале и Сони Ериксон? или е без конкуренција на издржливост ...![]()
Кога се одмрзна водата во телефонот не ти правеше проблем.јас до пред некој месец кога температурата беше околу -10 бев надвор да земам дрва и го оставив телефонот за да можем да ги земам дрвата иначе Нокиа 5130и тотално заборавив дека ми е тука, и вечерта пред да легнам беше некаде околу 3-4 сат ми текна,
кога отидов да го земем си помислив цркнат е готово, арно ама само беше исклучен и цел замрзнат, не се стискаја копчињата ама одкога се одмрзна пак се вклучи
![]()
не беше толку смрзнат за да има поплава во него после, само толку за копчињата да не се стискаат.Немале во моментот,а за издржливост???????????
--- надополнето: Feb 9, 2012 8:59 PM ---
Кога се одмрзна водата во телефонот не ти правеше проблем.
Како да не кај мене се нема исклучено од ко е купен хахаххаСкоро сите телефони што се на тач не поднесуваат ладно. Се расипуваат тачовите а и други работи им се расипуваат.