Македонските наставнички да ги остават тангите за дома

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Наставничките да ги остават тангите дома!? Па без гаќи ли да одат... нааајсс.. :)

Него каква професорка имав јас по англиски, боли глава. Дупка беше за предавање, ама на тој час сите со рацете под клупа. Не дај Боже да те крене на табла, ќе се изрезилиш.

Инаку везе нема ова со учењето на децата, наставничките и да одат и да не одат со танги и провокативна облека исто им се фаќа кога нивните соученички одат со уште попровокативна облека од нив.

Во суштина, овој проблем е реалност во многу средни и основни училишта, непристојниот и провокативен изглед на наставничките влијае врз авторитетот што сакаат да го постават врз учениците. Истовремено да ги учат за морални вредности, етика на однесување и од нив да изградат личности кои имаат основна култура.
Авторитетот на наставните не се поставува врз учениците со изглед или разговор, туку со ќотек, од филозофирање за морал и етика никој нема аир видено, само практична примена за морал и етика може да доведе до авторитет.

Него каква професорка имав јас по англиски, боли глава. Дупка беше за предавање, ама на тој час сите со рацете под клупа. Не дај Боже да те крене на табла, ќе се изрезилиш.

заедно дан сме учеле :icon_lol:

Ако се јаки професорките и во монтки да ги облечат на учениците пак ќе им бидат рацете под клупи.
Така да не ќе да е до облеката.

заедно дан сме учеле :icon_lol:
Да не сме учеле сите тројца заедно, мене во основно ми предаваше една по англиски ко од порнич беше извадена :icon_lol:

После чуди се зш пола клас не е на час ....во муцон дан учевте море ? :) и ја имав бомба професорка по англиски

После чуди се зш пола клас не е на час ....во муцон дан учевте море ? :) и ја имав бомба професорка по англиски
Оваа изгледа предаваше во повеќе училишта, имаше плава коса и ја носеше во репче, и имаше секси бемка ко на Синди Крафорд и Македонка се викаше ако не се лажам

Таа ќе да е :) .... после дојде една друга уш поуба .... емануела
Кај двете 5 ка имав само ја разбирав англиски во клас :pos:

Какви само компелкси има по ова образованиево, сите работи ги средија уште кодот на облекување остана да се донесе:facepalm:
Како може фармерка да е провокативна облека, или пак деколте. Или некој од директорите неможел да фати некоја професорка па сега фрустриран е или е геј. Срамота пола балкан се смее на веста. Ќе седам на час кај некоја професорка во стегнати фармерки него ли кај некоја со домачица и свистанити до стомак.
Подршка за професорките кои сакаат да се носат по сопствена желба :D(y)

Доста бе демек на децата им шкоди секси тичерс. Како напалени мајмуни сите присуствуваат на наставата, ги дрват на часови а после со собраниот материјал ги чукаат и сега во ред било униформа да носеле. Кој како сака нека се облекува демократија е ова на 21 век, нека не не враќаат во праисторијата, ако јас се прашувам

Леле, вака кога ќе ми каже некој 21 век е, демократија е, ми иде да си излезам од кожа. И што ако е 21 век? Дали тоа значи дека професорките полу голи треба да доаѓаат на настава. Тоа е бре ОБРАЗОВНА и ВОСПИТНА институција и се знае како треба човек да е облечен. Има едни места, се викаат дискотеки, кафичи, па таму и со деколтиња и голи нека одат, не ме интересира, ама не и во училиште.
Ако професорка мора да се облака провокативно за да и доаѓаат деца на часови, треба да добие отказ, пошто очигледно не си ја врши работата.
21 век било. Што уште ќе оправдате под максимата 21 век? Ај наредно и за педофилијата кажете дека е “кул, зашто бачко 21 век е, демократија е“. Бог да чува и да брани.:facepalm:

Оваа изгледа предаваше во повеќе училишта, имаше плава коса и ја носеше во репче, и имаше секси бемка ко на Синди Крафорд и Македонка се викаше ако не се лажам

Мене средно ми предаваше, ама мислам Фросина се викаше, а истиот опис го даде... или Македонка беше... хммм...

А ставаше кармин над усните за да и изгледаат подебели !?

Мене средно ми предаваше, ама мислам Фросина се викаше, а истиот опис го даде... или Македонка беше... хммм...

А ставаше кармин над усните за да и изгледаат подебели !?
Не ми текнува дал ставала така кармин

Превише либерално не чини. Како и воведување на униформи. After all this is a public school. Но како што гледам работиве што се дешаваат во политичка перцепција, не би ме зачудило да завршиме ко Северна Кореа.

Кој е муабетов со Северна Кореја? Па се знае како треба професор да оди на работа, а тоа сигурно не е со деколтиња и миничи. Каква споредба еј. Не се мисли на онакви униформи, туку неофицијален кодекс на облакање, што секаде во светот го има, не само во Северна Кореја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom