Дали ви е важно каков мобилен имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
па сеа .. да ама не мора да е од најновите со триста функции и 5мп камери и и и ... итн :)
побитно ми е кредит да има нонстоп на него хехехе поздрав

Порано ми беше важно, но сега не го користам телефонот освен за разговори и СМС...

Доаѓа ред некогаш да ми треба пр. нешто да запишам, па ајде пишувај 100 пораки... Не ми е битно колкав е битно е да е практичен. Се што е неискористено исто како да го немаш. Значи за кредит не се секирам, на претплата сум, но сепак ми требаат сите функции што ги имаат новите телефони.

Мене лично не ми е битен мобилниот. Сепак тоа е телефон чија намена е да се јавиш, да ти се јават и да примиш/пратиш порака.

Не ми е вaжно било кaков некa е.Моментaлно немaм никaков бидејќи го и3губив некa му служи нa тој што го имa сегa ...

Имам ќеф за некое ново телефонче,ама ко шо врви времето, се поќе ми недостига старата нокиа3330 :) Порано ми беше поважно, ама сега гледам само кредит да имам да се јавам и то е то... Не ми се фрлат парите по телефони

Порано некако имав еуфорија со мобилниве. Со другари се натпреварувавме кој ќе има поубав мобилен. Ама такво време беше. Првпат почнаа кај нас масовно да се користат телефони и го сваќам тоа. Ама сега некако спласнува таа еуфорија и мислам дека не е важно каков телефон имаж. Важно им е на оние кои немаат никакви квалитети, за да можат нешто да покажат.
Како што викам јас разговорно - Сега си поинтересен ако немаш мобилен, а не ако имаш:smir:

Сите лажете и се тешите.

Исто колку што не ви е битно да имате убава женска или убава кола. Сите скромни, до еден :)

Сите лажете и се тешите.

Исто колку што не ви е битно да имате убава женска или убава кола. Сите скромни, до еден :)
Се слагам дека сите сакаме убави жени и коли ама овде се работи за важноста да се има. Мослам дека тоа не е толку важно. А ако имаш средства зошто да не. Имам пријатели кои даваат пари само за купување скап мобилен, а ништо друго не ги интересира(да одат на одмор, убаво да се облечат, добро да се најадат и сл.). Мислам дека се разбираме. Ако беше така и ако беше многу важно, сите кај нас ќе возеа BMW-a:smir:

Па кога ке се земе во обзир дека прв телефон земав во 3та година средно и тоа Нокиа 5210 (гумењакот таа) на старо после земав едена исто Нокиа 1600 и летоска земав Samsung SGH-E 200 а дури вчера открив дека имало игра за собирање дијаманти за Парис Хилтон,имам некои проблеми а ме мрзи да идам да го поравам..не ми мења многу каков телефон имам
Друга работа е што не знам убаво да се разберам по телефон со човек.

Сакам да имам мп3 убава камера и слично...Копиљ сум тоа ми е интересно а и плус кредитчево да не иде ко алва ебаго :)

Сакам камера,мп3 све тоа...али и не ми е толку многу важно,така да имам од најстарите Нокиа-цигла хаха.Добро е и тоа што го имам.

МНогу ми е битно телефонот да е секогаш со наполнета батерија.А и изгледот ми е битен де!

Абе не е битено со џиџиња ке има важно да брка работа.

п.с Ке купат мобилен од 15 000 ден. и после нема кредит да клај.Ебате народо глуп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom