Sony ericsson j10i2 (elm)

• Креатор на темата Креатор на темата DreamCoder
  • Време на започнување Време на започнување
Пропадна сони ериксон бе :) сега се само Сони :)
--- надополнето: 20 јануари 2012 во 18:03 ---
Уште некоја година барем

ако ти брка работи за бизнис е ок ама има некои шо земаат од чиста сатисфакција да има оперативен а не дека којзнае зза шо го користи то ми беше муабето ;)

и шо дека нема ОС па ако има можи којзнае шо ќе работиш пак фејсбук ќе отвараш, резултати да видиш и такви тракатанци. И шо дека ќе лупнеш уште 150 евра нагоре за да има плус ОС а другите опции се исти? Јас имам ваков ама Хазел тој со лизгаш шо е ми брка работа ми се нашол и за симнување драјвери и се и сешто супер е телефончето
Разликата помеѓу xperia x8 кој го спомнав погоре во Relax Start (T-mobile) разликата во цена помеѓу овие телефони беше 2000 денари.А кај вип пак во пакетот Vip Smart 240 цената на SE 108 cedar (доста послаб од elm) и Xperia X8 е иста 2000 денари , а во Vip Smart 390 искпериата е „0“ денари додека cedar е 1000 денари.Телефонот е солиден но во ова време да се купи телефон кој не е смартфон,а има цена за која може да се купи смартфон е чисто фрлање на пари.

Смартфонот е снобовска работа, и е тотално неупотреблив за работен човек, посебно ако треба да одиш на терен со мајстори и слично.

Смартфонот е снобовска работа, и е тотално неупотреблив за работен човек, посебно ако треба да одиш на терен со мајстори и слично.
Кој не знае што е смартфон, вака пишува како тебе. :pos: :facepalm:

Кој не знае што е смартфон, вака пишува како тебе. :pos: :facepalm:

Ич не знам и не сакам да знам, едниот му го дадов на детето, да се фали пред другарите, другиот и го дадов на жена ми.

Овај телефон е супер ко за мене, има wifi, да си проверам маил и е прав телефон, и сто пати да падни пак ќе си работи.

Ко ќе ти падни смартфон :)

Ич не знам и не сакам да знам, едниот му го дадов на детето, да се фали пред другарите, другиот и го дадов на жена ми.

Овај телефон е супер ко за мене, има wifi, да си проверам маил и е прав телефон, и сто пати да падни пак ќе си работи.

Ко ќе ти падни смартфон :)
Мене едно десет пати ми паднал, од кои еднаш и батеријата излета. И пак совршено работи и ден денес и сега женско го користи и замисли какви тортури доживува сега (на пр.во женска чанта). :LOL: Сегашниов ми нема паднато ама пак го имам удрено 2-3 пати, онака машки и Ок е. Затоа викам, ако не знаеш, не пишувај. Истово што ти го зборам може да го видиш и на You Tube. :)

Епа дечки фала ви за мислењето.За сума-сумарум ќе речам дека ЗНАМ дека смартфон е подобро.Без навреда,Јас сметам дека телефон со тач е НЕКВАЛИТЕТЕН,особено кога зборуваме за експерија.Имам пријатели кои купија експерија пред 1 месец.И по еден месец ги видов по сервиси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom