DreamCoder
По потрага на совршенство :)
Слушам дека телефонов бил квалитетен и убав.Дали некој го има овој телефон па да го сподели искуството што го стекнал? И кај можам да го најдам во Битола или Прилеп? xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е лош али за исти пари имаш подобри телефони.Кај овој телефон немаш добар OS (не ти нуди ништо) и немаш добра прегледност кога си на интернет за разлика од другите телефони со екран на допир или QWERTY тастатура.За слична сума имаш xperia x8 кој е доста солиден телефон со добар екран на допир и андроид ОS.
Не дека нема да врши работа Sony-то но многу си ограничен со него, сепак смартфон си е смартфон. Е сега ако ти само подразбираш дека користи само за фејсбук и резултати тогаш немаше да постојат и Хазелот е измислен телефон за тебе. Сите телефони со напреден OS скоро ги стигнаа лаптопите, до лето сигурно ке ги престигнат. Без навреда, ама не "држи вода" тоа што го збориш, ама ич.и шо дека нема ОС па ако има можи којзнае шо ќе работиш пак фејсбук ќе отвараш, резултати да видиш и такви тракатанци. И шо дека ќе лупнеш уште 150 евра нагоре за да има плус ОС а другите опции се исти? Јас имам ваков ама Хазел тој со лизгаш шо е ми брка работа ми се нашол и за симнување драјвери и се и сешто супер е телефончето
Не дека нема да врши работа Sony-то но многу си ограничен со него, сепак смартфон си е смартфон. Е сега ако ти само подразбираш дека користи само за фејсбук и резултати тогаш немаше да постојат и Хазелот е измислен телефон за тебе. Сите телефони со напреден OS скоро ги стигнаа лаптопите, до лето сигурно ке ги престигнат. Без навреда, ама не "држи вода" тоа што го збориш, ама ич.![]()
Пак ке ти потенцирам, значи реков дека ке врши работа, далеку од тоа, за "ало-ало" и некое пораче ако прочиташ. За твое лично изненадување, замисли, мојот смартфон баш го користам за моите професионални обврски и не ми треба да го "м'кнам" лаптопот со мене секаде. Значи да читам и праќам мејлови, едитирам и печатам документи, да си ги пратам пратките во странство и на царина, да вадам и проследувам разно-разни одобренија од министерствата итн.јас мое мислење си кажував и за то шо ми треба ми е супер пошто необожавам телефони на тач како хпериата 8 имам 3 сменато на тач така да за парите е таман со опциите шо ги има. А дека че имаш ОС да не праиш транскаци на акции од макпетрол абе ајде