Билетите за концертот посветен на Тоше 1500 денари?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Концертите на тоше беа секогаш околу 500 ден, и помалце, и секогаш одеа во хуманитарни цели. Плус за кои ѕвезди да давам 1500 денари, за Ламбе, за Елена? Абе само ќе ги расипат песните од Тоше. Се прашувам кај ќе одат тие пари?
Нека му текне на оние кои организираат дека тоше никогаш не беше лаком за пари..Ваквиот концерт би требало да биде бесплатен..или барем ако толку сакаат пари нека стават некоја пониска цена 200-300 ден.

Нека му е лесна земја, но не е тој крив. Овие нашиве се криви. Секој концерт за него го посветија. Си прават пари само од него, смрден народ. Аман секој ден е концерт на тоше, во чест на тоше , во се. СЕ знај кога е главниот концерт за тоше. Давам волку пари само за познати пеачи/ки , групи, а за ова не. Тој ги правеше некогивте концерти за хумани акции. парите одеа кај него на рака а тој ги даваше за умани цели, а сеа каде ќе одат парите? Само да се перело пари, ненормален народ.

Македонска работа ..

Сигурно е хуманитарен концерт, не верувам дека до толку ни забега народот да печали пари од името на Тоше.
и да е сигурен сум дека парите ни 50% нема да ги дадат во хуманитарни цели. а со цена од 1500 денара карта ке соберат 10 души едвај

и да е сигурен сум дека парите ни 50% нема да ги дадат во хуманитарни цели. а со цена од 1500 денара карта ке соберат 10 души едвај

Нема да соберат 10 души ама со таа цена на карта во МОБ наместо тие кои го сакаат и му се вистински фанови ќе се собере џет сметот на градот (n)

Најдобро е никој да не оди и на некој начин да се избојкотира сево ова. Но сепак ќе се соберат девојчиња што ќе ги изнамолат нивните дома за пари за карта и како и да ја вртиме ситуацијата, ќе има присАтни.

Срамота, оваа година класични музики, наредната година - циркус? Најдобро е човекот да се остави да почива во мир, фондацијата Тоше Проески може да се залага со безброј други активности за допринос во хуманитарни цели.

0% ќе одат во хуманитарни цели, сите ќе бидат во нечиј џеб.

Потполно се сложувам со се што кажаа Iluminous да неоди никој да се избајкотира ова, но сепак ќе се соберат некои плачки и ќе одат..

перат пари и перат мозоци

Сеа ќе се види кој не го сака Тоше!
Ако сте вистински љубители на неговата безвремена музика, ќе издвоите барем 1500 денари за концертот кој му е посветен нему. Вистинскиот Тоше-фан, за еден оваков спектакл, би дал многу поише од 1500.
Срам да ви е.

Ако ме погледнеш во очи
за мене ништо важно не ќе ти кажат
та тие тајната ја кријат
во моја корист знам и овојпат лажат

Слободно читај ми од усни
на нив ќе прочиташ ли нешто важно
колку ли пати како тебе
со нив сум љубел но сум љубел лажно

реф:
Ми запиша и Бог на дланкиве
да бидеш свето место за мене
од тоа место до мојот сон
ме дели желба тешка еден тон
А денот не е ден ни мракот ноќ
и без тебе не чуствувам моќ
од твојот образ до мојот сон
не дели солза тешка еден тон (x2)

Ако ме погледнеш во чело
ниедна пора таму не ќе те сретне
ова е мојто лажно лице
кон тебе на сон ноќва дај му да летне

Слободно читај ми од усни
на нив ќе прочиташ ли нешто важно
колку ли пати како тебе
со нив сум љубел но сум љубел лажно

реф: (x2)

Сеа ќе се види кој не го сака Тоше!
Ако сте вистински љубители на неговата безвремена музика, ќе издвоите барем 1500 денари за концертот кој му е посветен нему. Вистинскиот Тоше-фан, за еден оваков спектакл, би дал многу поише од 1500.
Срам да ви е.
Не знаев дека љубовта кон Тоше се покажува со купување карта од 1500 денари за да ги слушам Ламбе и Елена. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom