Најдобра припејд понуда

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 октомври 2009
Мислења
791
Поени од реакции
398
Локација
Скопје
Кој оператор има најдобра припејд понуда?
Или да го чекам WTI? :)

Вип и Космофон според мене, одлично им е тоа што за 70 ден. зборуваш 1 недела за 0 ден. мин :)

Vip imaat definitivno ludnica prepaid ponuda a WTI ne go ni cekaj tie ke ja koristele baznata stanica na ONE taka da posto ke treba da im plakjaat za taa usluga cisto sumnjam deka ke ponudat nesto povolno a i virtuelen operator ke bidat taka da ne ni pomisluvam na niv.

Ги разгледав понудите на сите 3 оператори. Еве на кратко ако некој го интересира:

Т-mobile (Easy talk тарифа)
кон сите мрежи 7,9 (60/1 - Тарифирање по секунда после прва минута)
мојот круг 1+4=5 (60/60 - Тарифирање по минута)
СМС 4,9

VIP (Top тарифа)
кон сите мрежи 2,5+(3,5 воспоставување на повик)=6 (за првата минута) (60/60 - Тарифирање по минута)
мојот круг - нема
СМС 2,5
*тарифава важи ако ставаш секој месец по мин 100 ден

ONE
кон ONE => 7 мин = 7 ден. Тарифирање по секунда после првите 7 минути
кон други мрежи 7 (60/1 - Тарифирање по секунда после прва минута)
мојот круг /
СМС 5,9

od wti - na prviot den od pustajneto na stranata od aec -komuniciraj.mk imase nekakvi ceni .. no seto toa za 1 den bese izbrisano * ... inaku cenite bea ... 4 den kon site mob.fix mrezi so se ddv =1 min ,3.2den za sms i 0 den kon wti ... nemase pojasneto dali za postpejd cenite ili za pripejd ...
dase nadevame deka doi krajov na januari wti ke profunkcionira ..pa ke komentirame sto/kako .... kako sto vidovme site keja koristat od ONE mrezata ..toa e dobro ..spored mene : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom