Промена на тарифен модел од T-Mobile

• Креатор на темата Креатор на темата Strenght
  • Време на започнување Време на започнување

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Веб-сајт
www.erepublik.com
Да прашам нешто.. дали може да се смени тарифен модел на T-mobile..

На пример земам мобилен на Relax Medium za 1 денар.. Јас разбрав после 1 година можам да го сменам тарифниот модел во Relax Start и месечно да ми доаѓа околу 250 денари..

Ако случајно не добиеш конкретен одговор на форумов, во секое време можеш да се јавиш на 122 и да добиеш прецизен одговор од оператор на Т-Мобиле, без рекла-казала муабети.

И јас земав така и би сакал да знам дали постои можност за миграција во помал тарифен модел од тој што го имаш. Баш ме мрзи да се консултирам некој од овие лоповиве хх

Ако имаш потпишано договор и имаш земено телефон, за релакс медиум... Неможи дури не ти помини договоро.

Во спротивно, ако имаш договор на онаа 250 денари, да си ја крениш на 500 (пример 3-4 месеци) па да си ја вратиш на 250 пак можи.

Не можам да ја најдам темата за Т-мобајл ако воопшто постои па да си прашам:

Во новиот ценовник на т-мобајл :
4r43h1.jpg

Дали јас како нов корисник на пример можам да го земам на 9 рати како што пишува ?
--- надополнето: 28 декември 2011 во 08:35 ---
nqvb5.jpg

Да прашам, татко ми користи тарифа Relex Medium, е сега дали може да се зголеми претплатата, ама да земам уште едно бројче на истата претплата.. Значит 2 бројчиња, а 1 претплата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom