Ted Dettman4e
Real Optimist
Кочов е ѕвер, само се повреди, ја скрши раката и од тогаш падна во форма. Прати го следнава сезона
Викаш ќе "експлодира" таа сезона!!!Да се надеваме дека ќе биде така.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кочов е ѕвер, само се повреди, ја скрши раката и од тогаш падна во форма. Прати го следнава сезона
Викаш ќе "експлодира" таа сезона!!!Да се надеваме дека ќе биде така.:salut:
Da se nadevame a?? A vikas deka za Strumica navivas...:nenene: Bi sakal li na natprevarite bas so Strumica da eksplodira?? iako ne veruvam...deka Kocov ke bide nesto podobar od minatata sezona...pak ke ima malku minuti i od Dokuzovski...
Ц, ц, ц, колку паметно мислење...не се радуваш кога се појавува ново „дете“ во кошарката? Па каков кошаркарски фан си ти? Демек за Струмица навиваш, па нека му умре на комшијата козата...
Срамота такви мислења!
Ne kazav da umre ili da se povredi...ama iskreno nesakam da se nadevam deka Kocov kolku i da e mlad da igra dobro...i sigurno nema da mi e milo bas so Strumica koga ke igra da bide dobar...
Да му умре на комшијата е фраза, која означува не буквално умирање, туку нешто друго...
Јас пак сакам да се појавуваат многу нови играчи насекаде, па и да заблескуваат токму против Струмица ако треба...Па ако ја бива Струмица, нека ја биде против квалитетна екипа, борба до крај...
Можеби, утре, токму во тој Кочов ќе се крстиш кога ќе игра репрезентацијата, а?
Da se nadevame a?? A vikas deka za Strumica navivas...:nenene: Bi sakal li na natprevarite bas so Strumica da eksplodira?? iako ne veruvam...deka Kocov ke bide nesto podobar od minatata sezona...pak ke ima malku minuti i od Dokuzovski...
Ovaa Godian ke nau4at kako se igra 2 od Darko Sokolov
Ovaa Godian ke nau4at kako se igra 2 od Darko Sokolov
ќе играат со Тасовски!:helou:sto ke pravat sega strumicani bez Kiculis.