Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво лажење маваат тука, немојте да сте се излажале да се запишете.
Хммм а поради која причина?
Т.е. што лажат?
Да знам да не се запишувам![]()
Па конкретно за смерот за туризам, велат дека има годишно две екскурзии, една кратка и една долга кои се ѓавол и пол на кои не мораш да одиш ако не сакаш. Дечко на една другарка беше запишан таму и кажа дека ако нејќеш да идеш на екскурзиите ти ги укинуваат колоквиумите па мораш пак да полагаш на испити. Значи за пари им е се и преваранти се. Од средно не однесоа еднаш таму, ни покажаа еден колоквиум како им изгледа, 10 прашања од кои едното беше како се вика северниот рт на Македонија? Ова во осмо се учиЗа другите смерови не знам како е, нека каже некој друг.
![]()
Хммм а поради која причина?
Т.е. што лажат?
Да знам да не се запишувам![]()
А нели ти студираше веќе?
Инаку за Универзитетов имам слушнато дека можеш многу брзо да го завршиш и бил многу полесен од другите приватни.
Не знам од лично искуство, сори![]()
Некој од овој факултет да каже колку пари се потребни за иата/амадеус сертификатите и колку време се слушаат итн ?
Доколку твоите имаат вишок на пари и дете со испод просечен IQ што сака да има универзитетска диплома без учење, можеш да се запишеш. Мислам, универзитетов е една голема спрдња. Чудо е како од ништо можеш да направиш пари со отварање на приватен факултет кај нас . За парите што ги даваат таму студентите барем знаење да добиваа ...може ли некој да каже нешто подетално за овој универзитет