Македонската кошаркарска репрезентација во НБА!

• Креатор на темата Креатор на темата Timmy_SR
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Локација
Струмица
Мекејлеб, Самарџиски, Антиќ, Гечевски, Илиевски и останатите херои кои со блескавите на Евробаскетот во Литванија на Македонија и го донесоа приматот четврта кошаркарска сила на Стариот континент претставуваа инспирација за нивно вметнување и во најатрактивните светски видео игри.
Нашите кошаркари се дел од најновата НБА видео игра, во која достојно им се спротивставуваат на најдобрите кошаркари на денешницава.
Погледнете го видеото ТУКА

Читате долку коментари дека репрезентацијата е креирана или не ?? Значи Custom Team and Players.. А не дека е вметната..
:tapp:

ееееиии ја си го напраив друштвото од мааало у 2к11 !!! :pos:

Си мислев у 12кава откако ќе ми здосади MyPlayer кариерата да пробам да ги направам нашиве... :D

Али незнам дали можам да ви го пратам тоа како databese или такво нешто да го вметнете и вие...

Како и да е интересна идеа и добра реализација :) се надевам во иднина ќе не има вака и во фифа и пес :)

Ми се допаѓа идејата за во фифа и пес.. Само што според мене ако веќе е губено време подобро да е на најновата 2к12 а не на 2к11.. Мислам дека многу малце луѓе играат 2к11 место 2к12..

Аман бе, некој направил пач со македонскиве играчи и одма топ вест по порталите. И тоа ставаат наслови од типот "Македонските кошаркари инспирација за НБА"
Ок е што на некој му текнало ова да го направи, ама што па толку врева се крена, плус ако го прави, нека го направи асално, види ги Тодор и Војдан, ко Даунов синдром да имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom