Моето следно патување

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Напишете кај ќе патувате, на колку дена, со која агенција/авиокомпанија, што очекувате/планирате да видите и сл.

Ако можете ставете ја рутата за патување до дестинацијата
Детали за патот и тргнување
Постирајте и линкови од/до местата кај што ќе патувате

DSC_0015.jpg

планирам да патувам за нова година во загреб може да предложите некоја агенција :X3:

планирам да патувам за нова година во загреб може да предложите некоја агенција :X3:
Diplomatic - Оваа агенција е стварно одлична.
Јас бев и 3 - та и 4 - та год средно на Екскурзија ( сега сум 4 -та ) и дечките стварно ги бива.

Оти не патуваш сама? Имаш редовна линија со Хисар Туризам секојдневно и можеш да си резервираш хостел или хотел он лајн.
Еве пример хостелов ти е во самиот центар на Загреб веднаш над пазарот www.hostel.nokturno.hr

Само не знам како е ситуацијата со соби за Нова Година, тоа треба да си букираш што е можно побрзо без разлика каде и да сакаш да престојуваш.

Планирам малку да се средам на пролет да направам една тура до Белорусија и да го видам последното уточиште на комунизмот во Европа пред да го соборат.

Немате поим колку сум возбудена...Ќе одам кај тетка ми во Париз на гости :vozbud: :vozbud::vozbud:
Ај кажете ми како е најдобро да патувам - да одам со авион (али мислам дека нема директен лет Скопје - Париз) или да одам со автобус, но 24 часа се патува...Вие како би одбрале? И која агенција не знам... :)

Немате поим колку сум возбудена...Ќе одам кај тетка ми во Париз на гости :vozbud: :vozbud::vozbud:
Ај кажете ми како е најдобро да патувам - да одам со авион (али мислам дека нема директен лет Скопје - Париз) или да одам со автобус, но 24 часа се патува...Вие како би одбрале? И која агенција не знам... :)

Авион Бизнис Класа без дилеми, најдобро и најудобно

Бај Д Веј пушти една разгледница. :P
Иначе јас би одел од Солун или Софија. Мислам дека поефтино ти се фаќа од таму со авион. Со автобус веќе ти е малтретирање да одиш. Јас сум патувал 12 часа едно 3-4 пати досега (последен пат летово) и стварно е замарање. Преку агенција ако одиш мислам дека имаше една спроти Соборен Храм до таа банката што ја ограбија пред некое време (пред 1 година мислам дека беше). Прашај таму.

Јас оваа година би можел да одам на некое подалечно место летово. Веќе цел Балкан сум бил и веќе исто ми е и досадно. Може онака преку викенд за Грција зошто е блиску. :cool:

plan mi e grcija (za 1 pat lol) letoto so drugari da odime pa ke vidime kesot kako ke stoe do togas i shefot doma dali ke dade odobrenie :icon_lol:

a onaka po golemo patuvanje na listata must see mi e praga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom