Помош за малиот Андреј!

• Креатор на темата Креатор на темата AlternativeF
  • Време на започнување Време на започнување
На линкот од Фејсбук пишува дека се многу далеку од посакуваната сума. :( Може нешто да превземеме?
Да пратиме порака на сите пријатели што ги имаме на фејсбук. Досаѓаме кога треба лајк да се стави на некоја слика или било што во некоја наградна игра, а за вакви работи сите молчиме :( Барем дел од нашите фб пријатели да натераме да донираат можеби би помогнале колку толку. Сепак се работи за здравјето и животот на мало детенце :(

Да пратиме порака на сите пријатели што ги имаме на фејсбук. Досаѓаме кога треба лајк да се стави на некоја слика или било што во некоја наградна игра, а за вакви работи сите молчиме :( Барем дел од нашите фб пријатели да натераме да донираат можеби би помогнале колку толку. Сепак се работи за здравјето и животот на мало детенце :(

Јас се чудам каде се во оваа држава тие наши големи компании кои можат ова прашање да го решат по брза постапка.Наместо новогодишни бонуси за вработените парите да ги пренаменат за Андреј верувам дека подобро ќе спијат и поубаво ќе им биде на душата.

Јас се чудам каде се во оваа држава тие наши големи компании кои можат ова прашање да го решат по брза постапка.Наместо новогодишни бонуси за вработените парите да ги пренаменат за Андреј верувам дека подобро ќе спијат и поубаво ќе им биде на душата.
И јас се чудам, и искрено барам начин како би можело да се влијае врз нив да одделуваат средства за вакви работи. За нив не би било многу, а би значело премногу за едно семејство и еден човечки живот.

Во најмала рака можеме барем да ја постираме страната од ФБ на нашиот профил.

А операториве што земаат ДДВ на овие повици што ги правиме? Не знам душата кај ќе им оди на тие што го измислиле ова.

ДОНИРАНО И ОД МЕНЕ еџ се наежив кога го читав текстот за андреј само срека и здравје да ти даде господ бидејки и јас имав искуство од пред некое време мојот шура брат на мојата сопруга имасе тумур на карлицата со интернетот и со добронамерните луге сепак се доведе до некој степен се намали тумурот да даде господ и ти да се излечиш и да си го живееш срекно детството оливер од прилеп СРЕКНО

T-Mobile зема 118 денар за повикот.....100 за донација а 18% каде одат? сигурно за нови фотелји или за викенд за нова година....
барем нека ги упатат парите на вистинско место

Донирано

Страв го фаќа човек од се пречести болни дечиња и тоа од леукемија, ептен отидовме во неповрат со отровиве, не само храната и воздухот кој го дишеме е канцероген, да му е страв на човек длабоко да воздивне, дај боже Андреј да оздрави и да има среќно детство.

Дали може да се донира од странство?
400157_138566509587911_134996829944879_178916_958678144_n.jpg

дали оваа акција важи уште?
бидејки сега пред малку една другарка пробала и рекле биравте непостоечки број, нешто такво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom