Атеист
Дежурен Шаман
Имаш право, појма немаме, затоа дежурниот кулинар Ѓурѓа се знае.Tipicno za ateistite.....koga nemate odgovor se pravite ili mudri ili duhoviti...ili kamelite letaat...
Tolku da ne znaete majkata....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш право, појма немаме, затоа дежурниот кулинар Ѓурѓа се знае.Tipicno za ateistite.....koga nemate odgovor se pravite ili mudri ili duhoviti...ili kamelite letaat...
Tolku da ne znaete majkata....
Имаш право, појма немаме, затоа дежурниот кулинар Ѓурѓа се знае.Спреми ручек по дома?
Се изнапрашував али освен апстрактни одговори (во кои сите знаат да бидат паметни) никој ништо конкретно не одговори.
Кога некој не одговара или го избегнува одговорот(врти одоколу) на испит, јасно е дека незнае.
.
Ниту верувале, ниту знаеле?Ti fali za sektite sto velat:
Nitu veruvame, nitu znaeme-veli sektasot
Ниту верувале, ниту знаеле?
Дај ми линк од форумов или од некој секта што го вели ова Џурџ.
Било која секта.
Ако си во право, капа симнувам..
А ако си провоцираш од досада, тогаш што е паметно да напрам јас?
Prasaj ja Olimpija
i prasaj go hepta kaj toa go velat vernicite
toj moze jas nemozam
imajte isti kriterium majkata
Јас те прашвам ко чоек, а ти си играш играчки по 1000 пат.
Прашај го Хепта, Олимпија, јави се во матично, пиши му смс на Папата...
Абре маж си или што си?
Прво, те пријавија одма дека пишиш глупости на темава, и кога сме кај тие критериумите, јас што направив знајш?
Не те избришав, туку те прашвам овде зошто мислиш (и кај прочита) дека сектите ниту верувале, ниту знаеле нешто?
Шо треба сега јас, да читам во меѓуредој? да го учам речникот твој?
Ако си нафуран на други, шо имам јас со то? Кратко и јасно побарав да ми дајш извор на твојата информација.
Што добив? ништо ич... и после други ти се криви...![]()
Nikolco, aj da ne ti solam pamet.
Znaes dobro koj me prijavuva..ili e hepta ili e ipsi..
Da se zadrzam na poslednive postovi..
Postot na hepta nema vrska so temava....barem golem del od nego.Celo vreme ve vrti taka, ke stave edna recenica od temata, a ostalo ke navreduva.
Toj ja ponizuva religijata i nie trebe da mu traeme?
Dobro znaes deka jas ne prijavuvam, samo vrakam samari.
Ti kako moderator, koga ke vidis prijava, mucni so toa viugite i razgledaj dva posta unazat i vidi koj pocnal prv, a ne gledaj samo koj prijavuva....duri ti kazuva i dali da me baniras...
vtoro, mojot post go kazuva moeto mislenje, kakov link baras?
Ti imase oficijalna statistika za brojoj na ateisti vo makedonija, pa ti pak si go kaza tvoeto mislenje, bez nekoj da te prasa od kade ti e informacijata....istoto i jas go napraviv, dadov moja misla.
Postot na hepta nema vrska so temava....barem golem del od nego.Celo vreme ve vrti taka, ke stave edna recenica od temata, a ostalo ke navreduva.
Toj ja ponizuva religijata i nie trebe da mu traeme?
Dobro znaes deka jas ne prijavuvam, samo vrakam samari.
А ако напишиш обично мислење (без реплика), Јас мислам дека сектата (таа и таа), не веруваат во бог, ниту пак сакаат да знаат нешто во врска со то. Е тогаш е друго, зошто секој има право на свое размислување. Нормално, да е во склоп со темата.
Му викаш, ти фали за сектите, тие не верувале, и тие не знаеле.. То е провокација, и во исто време се смета за навреда.
А ако напишиш обично мислење (без реплика), Јас мислам дека сектата (таа и таа), не веруваат во бог, ниту пак сакаат да знаат нешто во врска со то. Е тогаш е друго, зошто секој има право на свое размислување. Нормално, да е во склоп со темата.
Позз![]()