Kindle

• Креатор на темата Креатор на темата Srcee
  • Време на започнување Време на започнување
Имам Киндл6 точно 10 години стар. Често скоро дневно користен, никакви проблеми. Дур тера не го менувам.

Da ve prasuvam bidejki nemam kindle, dali vredi da se kupi ili zavrsuvaat rabota i mobilnite ili tabletite so e-reader apps?

Da ve prasuvam bidejki nemam kindle, dali vredi da se kupi ili zavrsuvaat rabota i mobilnite ili tabletite so e-reader apps?
nesporedlivo e chitanje na kindle/kobo/e-reader i mobilni i tableti.
generalno e-book readeri se megju najeftinite vo taa kategorija, sporedeno so tableti i mobilki.
ako chitash chesto, ne se misli ich, kupuvaj reader.
ako ti e za nekolku knigi samo, moze i drugite uredi da ti zavrshat rabota.

Како што пиша Харалд нема да згрешиш со еридер. И ја во времето не верував дека ќе биде толку добро во споредба со вистинска книга ама искрено дури и покомотно е.

Нов Jailbreak за Киндле. Го направив и лесно е, работи. Нема посебни придобивки ама сепак за некого мошеби од корист.

Охохохооооо разлика е ноќ и ден, Киндл е подобро дури од физичка книга. Може книга од 500 страни легнат како сакам да ја читам.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom