Кафана Колосеум сезона 2011/12

Без разлика, и да е и да не е Ленон немаат допирна точка освен говорно подрачје... И да, се ежам од луѓе што не прават разлика измеѓу турбо-фолк и останата српска музика. И како такви уште критичари ми изиграваат :) Иста публика собирале.. па кој е тука крив ? Они ? Или сељачаната што мисли дека на Бајага се иде да се пие и крши...
--- надополнето: Nov 29, 2011 1:58 PM ---

Па дали мислиш дека не сакаат да донесат ѕвезда од Америка ? :D Кој сака да дое да се нафати ? И тоа што мислиш дека го рекол а си го прочитал од „патриотите“ на форум нема везе. За Чорба тоа го зборат иначе :)

Не сум го прочиал тоа, ако биле за Р.Ч. Ми го имаат кажано. Е сега ако јас те лажам тебе, тие ме лажат на мене. :D
А за некоја ѕвезда требаат и пари, но сите пари идат на пеачи од Бивша Југославија. И тоа некои ги дуплираат. Ги канат по два пати. Јас искрено, немам ништо против да ги носат, но нека не бидат само истите. Нека сменат малку. Многу криво ми беше Баста Рамс што го откажа концертот во Колосеум заради концертот во Африка. :(

Не сум го прочиал тоа, ако биле за Р.Ч. Ми го имаат кажано. Е сега ако јас те лажам тебе, тие ме лажат на мене. :D
А за некоја ѕвезда требаат и пари, но сите пари идат на пеачи од Бивша Југославија. И тоа некои ги дуплираат. Ги канат по два пати. Јас искрено, немам ништо против да ги носат, но нека не бидат само истите. Нека сменат малку. Многу криво ми беше Баста Рамс што го откажа концертот во Колосеум заради концертот во Африка. :(
Е да.. а таман си одлепив постер ѕа успемен еве го ми седи ѕа џабе :D

Иначе ме интересира, а не знам...дали Колосеум го држат сеуште тие браќата или ортаци беа? Да не го продале на некој друг па тој си го задржил името Колосеум.

Леееееле, шо све не видов у местово на B real...
:pos:
Хаос еј...

Без разлика, и да е и да не е Ленон немаат допирна точка освен говорно подрачје... И да, се ежам од луѓе што не прават разлика измеѓу турбо-фолк и останата српска музика. И како такви уште критичари ми изиграваат :) Иста публика собирале.. па кој е тука крив ? Они ? Или сељачаната што мисли дека на Бајага се иде да се пие и крши...
Криви се менаџерите на клубот... уствари кога ќе размислам тие само сакаат да направат кеш, а криви се ,,сељачаната'' што се сељаци. Денеска видов плакати за во декември, Аца во Метрополис. До кога бе...

Криви се менаџерите на клубот... уствари кога ќе размислам тие само сакаат да направат кеш, а криви се ,,сељачаната'' што се сељаци. Денеска видов плакати за во декември, Аца во Метрополис. До кога бе...
не се криви уопште менаџерите верувај,колосеум е фулл секој векенд сеа,ем картите се 400 денари ем се пие внатре на ваква музика..Проблемот барај го кај народот,сељаци врие во македонија и тоа е тоа.

Стварно бе сеа гледам некои слики на ФБ од вчера мислам на Амадеус нема игла кај да фрлиш... Порано убаво си беше културна музика се пушташе, сеа гледам биртија го напраиле...

И пред некоја година имаше српски пеачи не се чудете..Јас лично имам отидено на Шако..А и не се криви менаџерите,кога носеа диџеи никој не одеше и беше полу празно..така да полека умре и добриот колосеум..Само ме интересира што има у четврток?

Кафана Колосеум сезона 2011/12

:pos:

Јаоо колку сум се смеел кога најавуваа типац со ептен босанско име Енис Ранџалиќ, Рончелиќ или така нешто, ексклузивно во Колосеум. Џизас... Крајст.... Метузалем. :)

не се криви уопште менаџерите верувај,колосеум е фулл секој векенд сеа,ем картите се 400 денари ем се пие внатре на ваква музика..Проблемот барај го кај народот,сељаци врие во македонија и тоа е тоа.
Токму така ,проблемот е во селаците кој прават нереди .
Иначе на таква музика има најмалку наркомани ,плус повеке опушта .
--- надополнето: 29 декември 2011 во 23:18 ---
И пред некоја година имаше српски пеачи не се чудете..Јас лично имам отидено на Шако..А и не се криви менаџерите,кога носеа диџеи никој не одеше и беше полу празно..така да полека умре и добриот колосеум..Само ме интересира што има у четврток?
Не само што било полу рпазно туку и на српско и слична музика повеке се пие со тоа и профитот е МНОГУ поголем .
--- надополнето: 29 декември 2011 во 23:21 ---
Не ќе биде лошо да почнат некој странци да носат како Снуп Дог, или некоја друга ѕвезда од тој калибар. Не сум бил во Колосеум 2 години, и не планирам да одам зошто секоја недела носат шабанерија-пеачи и срби. Неколку години наназад скоро сите дискотеки носат срби, наместо да викнат некој попознат амерички пеач. Веќе досадни станаа со Бајага, Ален Исламович и екипата. Чим ги сака публика нека ги носат по 100 пати...тоа е. :свиркам:
Братче дали имаш претстава кој е Снуп Дог и колку пари кошта негово носење ?
Како првод а те прашам патни трошкови колку можат да бидат а камоли па други фантазии .

Токму така ,проблемот е во селаците кој прават нереди .
Иначе на таква музика има најмалку наркомани ,плус повеке опушта .
--- надополнето: 29 декември 2011 во 23:18 ---

Не само што било полу рпазно туку и на српско и слична музика повеке се пие со тоа и профитот е МНОГУ поголем .
--- надополнето: 29 декември 2011 во 23:21 ---

Братче дали имаш претстава кој е Снуп Дог и колку пари кошта негово носење ?
Како првод а те прашам патни трошкови колку можат да бидат а камоли па други фантазии .

Снуп Дог 6 пати повеќе ќе наполни отколку 5 пати Цеца да дојде. Да, знам кој е Снуп Дог. Тие пари ќе се извадат што ќе се дадат за да го донесат.

Снуп Дог 6 пати повеќе ќе наполни отколку 5 пати Цеца да дојде. Да, знам кој е Снуп Дог. Тие пари ќе се извадат што ќе се дадат за да го донесат.
каде ке напуни 6 пати поише жити се? И онака е препунет колосеум ке умрат луѓето внатре уште 6 пати поише да влезат..Си знаат они зашто носат ова,за ваков џган народ ова ке ти носат нема снуп дог.

Никад не сум бил во Колосеум ,ама сум видел флаери и сум заклучил дека кога почнале со работа како дискотека подобри журки имало со диџеи и се др ,сега малку го претерале уште да земат и Гранд Парада да снимаат ,некои бендови и изведувачи им се крш што ги носат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom