Летни или зимски спортови?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Кои спортови ги сакате повеќе?

• Вкупно гласачи
    40
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Кои повеке ги сакате?
Летните или зимските спортови?

letni definitivno
plivanjeeee....

zimskite!!! Ucete da skijate!!! a posle i da bordate, po moznost

Па и летните и зимските ги сакам али поише зимските а посебно скијање и бордање:je:

iako sim od oh povejke sakam zimski skijanjeto mi e specijalnost od koga znam za sebe skijam a da znaete kavi zgodni uciteli sum imala.

otkako za malce kje go zagubev zivotot na skii...LETNI sportovi definitivno...jes da i u voda dosta nesrekji sum imala u stilu meduzi,ischashuvanje koleno so paraglajder,davenje i slicno :) :) :) baksuz dete sum...ne sum kriva ja,tolku mi sece :)

Летни летни,супер си се

Zimski! Posho letno vreme kaj nemozham da podnesam sonce i goreshtina ushe sport mi fali (osven plivanje) begaj be nema shansi ke pcovisam negde po pat ako se nafatam na nekoj leten sport!:)

Летни...Пливање, па одбојка на плажа...Мх мх мх

ЛЕтните повеке....заради пливање и бајкинг.......ама и зимските си ги сакам....

Летните повјќе ги сакам ама и зимските не се лоши скиање ски скокови и др..

Летните ги поштувам појше ........

Од зимскиве, некад пратев клизање,скокови,спустови,слаломи ама со тек на време ми станаа досадни...

Строго Ватерполо:vozbud:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom