На фудбалски меч во Косово се пали македонското знаме и се заговара „крајот на Македонија“

• Креатор на темата Креатор на темата ALoTt
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Требаше стварно да ги ебат тие во Бродец за да им дојде памет на гоблиниве.

Добри вицови од овие по кознае кој пат :) Добродојдени се во секое време за да пробаат да ни го стават крајот <3
Сум против секакво палење на знаме од било која држава, макар и тоа да е палење на албанско знаме од страна на Македонци.Што очекувате вие од луѓе кои не биле доволно еманципирани во општеството? Нееманципираноста кај тие ликови мислите дека ќе резултира со создавање на некаков плод на разбирливост?Недостатокот на образование и движењето во нива (благодарение на нивните родители) наместо во социјалните кругови на општеството си го прават своето.
Цел живот само нива, факултет nuk, mesues nuk, libra nuk.
Une jetoj nga Albania наместо јас живеам во Македонија е нивниот чест израз.Они не познаваат други држави.Тоа е резултат на необразованост и неможноста да се погледне еднаш на глобус (по новата верзија) Балканскиот полуостров и да се види дека границите одамна се зацртани..
Јас пример како личност никогаш не сум ги делел луѓето ниту по религиозна основа, ниту по тоа од која држава биле.Ги делам на добри и на лоши.И не ги ставам во ист обрач сите Албанци, но реалноста е дека во Косово доминираат повеќе тие што се неиживеани лопатари.Им се придружиле од тука уште некои други лопатари и ајде "Macedonia?! Yeah fuck that slut" или "We will let the motherfuckers burn".....
Со тоа само си ја искажувате бе мили вашата искомплексираност и неиживеаност........
И убаво си посочи ти (индиректно), не треба воопшто да се оптеретуваме со вакви ликови јас не знам по којпат е веќе отворена тема од ваков тип на кајгана.

До 2012 ќе го поправат тенков и ќе нападнат...:cautious:

t55-2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom