Пиротехника

• Креатор на темата Креатор на темата Biljbilj08
  • Време на започнување Време на започнување

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Локација
Skopje
Што мислите за пукањето огномети петарди општо за Пиротехниката дали ви е Интересна?

Порано да но сеа не, сега дури и нова година не ми е интересна не па огнометот и петардите јбг тоа е:)

Огномет, немој сега да се вадите дека кога и да има на плоштад во Скопје сите се радувате како мали деца па и јас интересно е да гледаш како се разлеваат боите.
Петарди уште повеќе сакам, не за друго туку за ремет на комшиите! :D

До 15 години мислам дека имам најмногу испукани петарди и огномети од сите ........ Под 5 кутии во 00:00 не бев..... Не рачунам што уште од октомври идев на бит-пазар и ранецот го пунев до горе..... Со петарди......... За огномет си набавував од Мирновец... и све на све за Нова Година беше лудило.... Сега ни ми се пука ни ми се слави Нова Година.... Тапа е ....

mnogu mi e interesno mene da pukam petardi osobeno od onie pogolemine kako so se golemite burenca M-10.000 i K0212 topovski udari
--- надополнето: Nov 24, 2011 1:37 PM ---
mnogu mi e interesno mene da pukam petardi osobeno od onie pogolemine kako so se golemite burenca M-10.000 i K0212 topovski udari

--- надополнето: Nov 24, 2011 1:37 PM ---
за нова година порачај му на дедо мраз да ти донесе тенк, а од Бучко побарај резервни тенковски делови. Гледам очеш да го пукаш од среча море хеј
Петарди
1firecracker1.jpg

big_27456.jpg

tumblr_luz41aZAwr1qemubfo1_400.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom