Дали жените сакаат да голтаат?

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.G
  • Време на започнување Време на започнување

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386

Mr.G

Администратор
Член од
23 јануари 2005
Мислења
10
Поени од реакции
1
Локација
Скопје
Веб-сајт
kajgana.com
Некако сум во дилема... знам дека има жени што редовно и без никаков проблем после фелацио и сексуалниот чин ја голтаат машката полова течност, а има и такви кои не сакаат (демек се гадат). Претежно се гадат додека не пробале 2-3 пати, па после целата работа станува рутина...

По весниците имам прочитано и дека тоа е здрава работа, а имаше и случај во кој една оперска пејачка редовно голтала со цел да го подобри гласот.

Вие жени што мислите? Голтате, сте голтнале само еднаш и никогаш повеќе, сте се засркнале? Имате желба да голтнете? Ве молам за интелигентни коментари и без срамење.

Богами, се кладам дека ако некоја го скрши мразот, ке се распишуваат:)
Инаку човекот убаво си пишал, бара интелегентни одговори, не е за мајтап темава! :)

aj ja da go skrsham mrazot, site devojki sto ne goltaat e ili deka se gadat bidejki nemaat probano ili pa se pretesno ko na primer od sk vo losh film pa se furaat...toa za zasrknuvanjeto e samo iluzija, ne veruvam deka i se slucilo na nekoja devojka...
A deka e zdravo e medicinski dokazano, deka sodrzi ferment koj pomaga protiv Gastritisot.....

Ќе, ќе го скрши... не е ништо срамно, нема табуа на оваа тема. Башка, за тоа се говори масовно и по телевизиите и весниците, а и нив ги гледаат малолетни нели. Мислам дека е здрава и интересна работа (за жените), затоа што како што кажа Dolphin или humanoid во еден пост:
...ништо не ја возбудува жената повеќе од ненадејна ејакулација во устата.
... изјавава ми звучи основана и сигурно е така. Сите (или барем 95% пробале), ама 50-60% го признаваат тоа.

E seaaa Zlobnica ako ti goltash devojko nemora da znaci deka site treba da go praat toa :) Ja licno u toa ne gleam nikakvo zadovolstvo ni za zenskoto a ni za maskoto osim toa sho maskite se palat poshto golem procent od zenskite ne bi go napraile toa -pa zatoa ne ni mislam deka devojkite treba da goltaat za da im pruzat satisfakcija na maskite deka nivnata devojka GOLTNALA! ... a i deka e gadno -gadno e t.e eve gleam za kogo kako :) Moze gresam..... :)

Дани, одма да те корегирам дека грешиш. Има многу девојки кои самоиницијативно и со задоволство голтаат и без дечковците да го побараат тоа од нив.
Сега шо праиме? М? :)

Dani^^^ напиша:
E seaaa Zlobnica ako ti goltash devojko nemora da znaci deka site treba da go praat toa :) Ja licno u toa ne gleam nikakvo zadovolstvo ni za zenskoto a ni za maskoto osim toa sho maskite se palat poshto golem procent od zenskite ne bi go napraile toa -pa zatoa ne ni mislam deka devojkite treba da goltaat za da im pruzat satisfakcija na maskite deka nivnata devojka GOLTNALA! ... a i deka e gadno -gadno e t.e eve gleam za kogo kako :) Moze gresam..... :)

грешиш....не си ти компетента да контрираш на медицински докажано дека е ок да се голта...сус!
а тоа што не сакаш лично е друга работа....

Pa Deni^^^ celata poenta na sexot e pruzanje na megusebna satisfakcija kolku sto jas znam, a ako taka gledas togas i mazite ne bi trebalo da praat istoka mnogu raboti....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom