SUPERHIKS @ SCORPIUS CLUB - 19.11.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Тетоец
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не треба некоја посебна најава за нив, сите знаеме кој се и какви журки прават. Така да само едно ќе кажам Тетово го очекува ураган во сабота! :D

Не треба некоја посебна најава за нив, сите знаеме кој се и какви журки прават. Така да само едно ќе кажам Тетово го очекува ураган во сабота! :D
кооооооооооооонечнооооооооооооо!!!

Па да кажем преку глава од паркети и браво бенд више, ал се нафатија да донеса нешто асално!

Момци, доколку бидете добра публика ќе добиете пеколно добра свирка. Им имам идено на концерти на Хикси по градовите низ Македонија, и знаат да бидат ептен добри на таквите настапи.

Уф, само колку ми е криво што нема да бидем у можност да доем, затоа Тетовчани искористете ја шансава што ви се дава да се изжуркате и шуткате јако :D.
И да, ако е некој у можност нека снима некоја минутка.

Бидејќи никој не пишува како било, јас ќе ископирам за тоа како си поминале Хикси

SUPERHIKS se beskrajno blagodarni za odlicnata zurka i posetenost na vcerasniot koncert... TETOVO... SEKOJA CEST! :)
P.S. Obezbeduvanjeto igrase zaedno so gostite.... bravo i za niv! :)

Ауу страшно добро беше, невидено ! :D

Коментар од една другарка: Нова диета: Суперхикс. Вчера успешно ослабев 5 кила за 3 саата :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom